writing-img

ali vas tudi boli?

clock-img

19.04.2005, 08:57

clock-img

drejci

pencil-img

176

Pozdravljene,
Že kakšen teden imam močnejši beli tok in malo me tudi srbi...zaenkrat sem poskusila z domačimi izvlečki in pripomočki, tablet oz. svečk še nisem poskusila,...sedaj pa imam že dva dni na desni strani v predelu jajčnika kr močne, neprijetne, bolečine...Ali tudi od vas katero boli? Kaj bi lahko to bilo? A je to normalno?
lp:rozica:

clock-img

19.04.2005, 09:01

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Jaz imam tudi beli tok in sirast izcedek in srbelo me je tudi pa sem včeraj pri ginekologu dobila canesten svečke. Bolečin sicer nisem imela.

clock-img

19.04.2005, 09:03

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Drejci koliko pa si :nosecka:? Izcedek in bolečine po moje niso povezani!!

clock-img

19.04.2005, 09:06

clock-img

drejci

pencil-img

176

Sem v 18 tednu,....sicer sem že pred zanositvijo večkrat imela težave s prehladi, izcedkom in bolečinami,...

clock-img

19.04.2005, 09:08

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Pol bo pa najbolje da greš do G. Srečno pa pobožaj bušija!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

19.04.2005, 09:09

clock-img

drejci

pencil-img

176

ja saj ga imam v četrtek...a misliš, da bi to lahko bilo kaj narobe???

clock-img

19.04.2005, 09:48

clock-img

tulipan

pencil-img

94

Mogoče pa zadevi nista povezani in so bolečine zaradi raztezanja maternice, ki je za tvojo nosečnost -18t- značilno... Vseeno pa pokliči gin in se posvetuj glede belega toka, če domači zvarki ne pomagajo nič!
Lp:racka:

clock-img

19.04.2005, 10:09

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Drejci po moje imaš tipične nosečniške težave-kolikor sem jaz že prebrala o tem (na tone) in te boli od raztezanja al pa pritiskanja plodka na kaj...beli tok in srbenje pa je stvar zase in mislim da do četrtka komot počakaš. Ampak to je le moje mnenje in sama veš koliko te boli in če je za počakat! Po moje ni nič hudega!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

19.04.2005, 10:41

clock-img

drejci

pencil-img

176

PUNCE HVALA VAM ZA NASVETE IN SPODBUDNE BESEDE:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem