writing-img

amazon

clock-img

06.12.2008, 15:44

clock-img

mamchika

pencil-img

21

Ali je katera že kaj kupila preko amazon-a, ker bi rada kupila eno torbico pa ne vem kako je s poštnino

clock-img

06.12.2008, 17:07

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem par stvari kupila na amazonu. no čisto na koncu ko preden nakup zaključiš vidiš koliko je poštnine. 

clock-img

06.12.2008, 17:15

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Vse kar sem hotela kupiti prek ameriškega amazona, razen dvdjev in knjig, ne pošiljajo v slovenijo.

na splošno pa vidiš koliko so stroški pošiljanja v shipping and handling (ponavadi je link na dnu strani)

clock-img

06.12.2008, 19:09

clock-img

hrchy

pencil-img

949

ce gledas na amazon.com, pa ti od tam ne bojo poslali v Slovenijo poskusi na Amazon.co.uk... postnino vidis pa na koncu, kot so dekleta ze napisala.

jaz kar kupujem, ampak vecinoma knjige.

clock-img

06.12.2008, 19:43

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Mi kupujemo veliko prek amazona. Ker ne posiljajo direkt na svedsko, je moj nekako to  uredil da posljejo do norveske potem oni nam. Nevem zakaj, ampak tko je.  Ravno pricakujemo vecjo posiljko.

clock-img

06.12.2008, 19:54

clock-img

urška

pencil-img

3136

ja včasih je kar problem, ker v slo vliko stvari ne pošljejo. no jaz sem vedno hotela kaj takega, kar sem potem tudi dobila. drugače pa poskusiš na angleškem ali pa na nemškem amazonu.

clock-img

06.12.2008, 22:36

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ne priporočam da kupujete na ameriškem , raje na nemškem ker so točni in imajo iste stvari pa še manjša poštnina jeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni