writing-img

ansambel Tapravi faloti

clock-img

20.01.2009, 10:33

clock-img

sxy

pencil-img

197

Mene pa zanima če jih katera pozna oz. če jih je imela katera na poroki ali če jih je slišala katera igrat na kakšni poroki.
Pa me zanimajo vaše izkušnje??? Ali imajo kak program, kakšen repertuar glasbe so igrali,...
Hvala!

< Sporočilo je popravil sxy -- 20.1.2009 10:45:45 >

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

23.01.2009, 08:00

clock-img

keira1977

pencil-img

77

Živjo,

no naj ti povem svojo zgodbo v zvezi z njimi.S takratnim fantom sva jih najela za najino poroko, šla sva jih poslušat na eno rojstnodnevno zabavo in sva bila kar zadovoljna. No poroka se je približevala in glej ga zlomka so odpovedali ker so takrat imeli en pomembnejši nastop na enem festivalu....sicer so nam zrihtali nadomestilo sam ni blo to to. Moji svatje so bili kljub vsemu zadovoljni midva pa ne ker ta ansambel ni imel nobene igrice oz. sam 2.

Toplo ti priporočam, da če se ne poročiš v najbolj in mesecih, da najameš druge, da se ti ne bo zgodilo kot meni.

Pa lepo se imej

LP S

clock-img

24.01.2009, 22:02

clock-img

tabi

pencil-img

718

moja kolegica jih je imela user posted image user posted image user posted image user posted image same pohvale,res od sprejema pred gostilno do veliko skečov,glasbe take in drugačne.Priporočam,ampak so res ful,ful zasedeni,ker kolegica jih je 8 mesecev prej rezervirala in dala avans(jul.2007)

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

clock-img

25.01.2009, 09:24

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

Ja res so ful zasedeni, sam žurko pa naredijo!!!
Sem se pogovarjala z enim članom (je moj sodelavc), pa je rekel, da majo ful natrpano,mogoče zdj malo manj. Največ pa tam od maja do septembra, ko je največ porok. Tole je njihova spletna stran, če ti kaj pomaga:
http://www.tapravi-faloti.com/

(ta post ni mišljen kot reklama)

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 25.1.2009 9:30:57 >

clock-img

25.01.2009, 17:44

clock-img

sxy

pencil-img

197

hvala za odgovore...
Sj mi jih že imamo rezervirane za poroko, sam jih še nisem slišala igrat(res ne poslušam preveč te glasbe). Mi jih je priporočil oče, pa sem hotla slišat še mal mnenja katerega ki jih je slišal igrati na poroki.
Hvala...

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem