cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avionček

clock-img

17.10.2006, 20:56

clock-img

monika30

pencil-img

563

Sej ne vem, mogoče se je že kaj pisalo o tem.
Naš malček je star 4 mesece in 1 teden in zelo rad pase kravice.
Do sedaj je imel normalno oporo na komolcih (tudi pediatrinja ga je pohvalila), zdaj pa že več kot en teden na trebuščku kolovrati kot avionček (rokice in nogice v zrak). Ga skušam popravljat, ampak dvigne rokice (oporo ima na trebuščku), pol pa skoz jamra.
Zanima me, a je to faza v razvoju, ali moram na to opozoriti pediatrinjo?

Hvala in lep ne preveč mrzel dan jutri.

clock-img

18.10.2006, 10:28

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

opozori pediatrinjo - mi smo zaradi tega pristali v razvojni in na fizioterapiji, pa da te ne prestrašim, ni nič groznega, pri nas manjša hipertonija v ramenih in sedaj z vajami lepo popravljava, lahko pa začneš tudi sama in mu rokice iztegneš naprej, predenj pa daj kako igračko!

clock-img

18.10.2006, 11:09

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Jaz sem mnenja, da je to normalna faza v razvoju. V razvojni ambulanti ima pediatrinja na steni pripet plakat, kjer je narisan tudi položaj, ki ga opisuješ.

Če bo pa ta faza trajala predolgo (več kot 2 tedna), pa bi na naslednji posvetovalnici opozorila pediatrinjo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem