writing-img

avokado, mango

clock-img

03.11.2006, 08:29

clock-img

eya

pencil-img

4615

Kako ga naredim za 7mesečnika? Lahko samo naribam?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

03.11.2006, 09:03

clock-img

barbaram

pencil-img

22

živ,
ja, jst bi rekla, da samo naribaš, oz. avokado zmečkaš (mora bit zelo zrel), mango pa dobro "obdelaj", ker ima dolga "vlakna", da se mu pri jedi ne zataknejo.
ja, pa dober tek seveda!!

clock-img

03.11.2006, 11:17

clock-img

fionaP

pencil-img

431

Avokado je super tudi v kombinaciji z banano. Dober tek!

clock-img

03.11.2006, 11:35

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

mango - jaz sem ga kar spasirala ker ima res dolga  vlakna pa banano sem zraven pretlačla. user posted image     ima to zelo rada.  Lahko pa poskusiš še kakšno drugo kombinacijo sadja, malo eksperimentiraš.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

03.11.2006, 20:58

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Jaz tudi mango zmiksam, zraven pretlačim banano, potem pa dodam še kuhan riž. Tako kašico ima moja Sara zelo rada.

clock-img

03.11.2006, 21:57

clock-img

eya

pencil-img

4615

Hvala za odgovore, super ste!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

06.11.2006, 17:42

clock-img

Darči76

pencil-img

140

Avokado je zelo dobra kombinacija skupaj s skuto.
Dober tek!

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.

clock-img

09.11.2006, 20:01

clock-img

Anonimen

jaz zmečem v sesekljalnik mango, banano, jabolko, piškotke, grozdje, odvisno pač kakšno sadje imam doma.

Za avokado enako kot za mango.

Rada pa namesto bebi piškotkov uporabim ovsene kosmiče od alnature. Oves je namreč odlična hrana za razvijajoče se možgane.

clock-img

09.11.2006, 21:36

clock-img

Dja

pencil-img

20

Naš 5-mesečnik je danes poskusil nastgano jabolko in s paličnim mešalnikom obdelan mango in mu je teknilo. Zdravnica me je opozorila, da je banana manj primerna, ker zadnje čase pri več otrocih povzroči alergijo. Banano zlasti v deželah, kjer je to domač sadež, dajejo otrokom šele po drugem letu starosti. To naj bi bili najnoveši izsledki. Sicer je to nenavadno, ker otroci banano obožujejo. Sploh naj bi kombinacija jabolka (ki je dopoldnaski sadež) in banane (ki je zaradi velike količine škroba) popoldanski sadež, ne bila priporočljiva. Absorbcija C-vitamina (jabolko) in kalija (banana) je slabša, če ju zmešamo. Saj ne dvomim v te izsledke, zanima pa me, če je kdo že bral o tem. ???
Sicer pa študiram knjigo "Naravna hrana za dojenčke in malčke, Amanda Grant" in jo priporočam.
Dober tek!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem