writing-img

avto-fiat punto

clock-img

12.04.2008, 09:58

clock-img

aneja1

pencil-img

124

Pozdravljene!

Pred kratkim sem si kupila puntota-rabljenega 2002 letnik in me zanima, če se kateri to dogaja, da ko spelje začne avto "cukati",pa ne vedno?

Sem slišala, da imajo nekakšno napako, da ko spelješ tako cukajo, pa me zanima če se kateri to dogaja in če je dala to popraviti in kaj je bilo narobe.

Sem čist potolčena glede tega, nikoli ne vem kdaj bo začel cukati, pa tako dolgo sem čakala, da bom imela avto.

Lep dan

clock-img

12.04.2008, 10:32

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Mogoče bi blo najpametneje, da ga pelješ k mehaniku, da pogleda, če ni kaj za zamenjat.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

12.04.2008, 10:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.04.2008, 11:00

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

Jaz ga imam pa nič ne cuka. Sem zelo zadovoljna z njim.

Najboljš, da ga res pelješ k mehaniku. Mogoč pa res ni kaj večjega.

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

12.04.2008, 11:22

clock-img

aneja1

pencil-img

124

Sem se že iz Ljubljane peljala, pa se je te že verjetno fajn ogrel, pa je kljub temu cukalo. Ampak cuka takrat ko spelješ, med vožnjo še mi zaenkrat ni.
Pa sem že poskusila počasi speljat, da ni mogoče gasa premalo, v glavnem vse možne variante.

clock-img

12.04.2008, 12:50

clock-img

tina a

pencil-img

626

Tudi moj cuka ... Pa samo takrat ko speljem ali pa so zelo niszki obrati. Ampak z njim ni nič narobe.

user posted image user posted image

Pa od kolegice tudi ...

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

12.04.2008, 13:02

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

To "cukajo" tudi drugi avti. kadar je "standgas" nastavljen prenizko, ali pa kada se zamašijo filtri(za dovod bencina, pa najbrž še kakšni drugi). To je vedno pri meni problem. Pa nimam Fiata. Mi to avtomehanik uredi in avto je zopet kot "suza"...za nekaj časa.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.04.2008, 15:00

clock-img

malania

pencil-img

613

Pri moji kolegici so imeli puntota (ne vem kateri letnik, je bil pač predhodnik tega puntota grande), pa se je pritoževala da so skoz na servisu, kr naj bi kar sam gas dajal al neki tacga...

clock-img

12.04.2008, 19:07

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz imam polota, letnik 00, bencinarja in mi je pozimi tudi cukal, dokler se ni ogrel. potrebno je bilo pošpricati (hm, ne vem kako se lepo reče temu delu avtomobila) fergazer in obrisati. fant mi ga je šprical z sprejem namenjenim samo za to. na tem fergazerju se naj bi nabrale usedline od bencina- smeti in zato naj bi avto cukal. ko pa sem zamenjala bencinski servis, se mi to ni več dogajalo. letošnjo zimo imam na srečo mir.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem