writing-img

avtosedež maxi cosi pebble

clock-img

29.10.2009, 23:42

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

a katera že ima izkušnje z novim avtosedežem? izgleda nadvse udobno, v primerjavi s cabriofix ima drugačno "zaščito" za glavo, pa neko gumijasto zaščito za blago, pa zapenjanje je enostavnejše. zdi se mi tud bolj tapiciran.

bi pa rada slišala kako mnenje uporabnice (če je sploh že kakšna, ker so jih pr nas mnde glih dobil) :)

hvala, lp

clock-img

02.11.2009, 08:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.11.2009, 13:22

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

razmišljam da bi jo kupila ta videkend - v soboto imajo v bc uno foro, na vsakih 50€ nakupa otroške opreme dobiš bon za 10€. vsaj nekaj dobiš zato, drugače ne vem če bi dala 50 € več...

drugače pa ocene glede varnosti (testiranja) še nima, ker bodo to komaj spomladi naredili... verjetno je bolj izpopolnjen kot cabriofix, je pa že cabriofix zelo dober oziroma dobro ocenjen na testih, pohvalijo pa se tudi mamice.

clock-img

03.11.2009, 14:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.11.2009, 15:57

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Glede varnosti... je sigurno najmanj toliko varen kot prejšnje MC lupinice... barve so mi pa svetovne user posted image
res lep dizajn.

clock-img

04.11.2009, 14:44

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

ja sam res so lepe in dizajn je res čudovit. sej mi je povedala prodajalka kr nekaj novitet v primerjavi s cabriofix pa sm že nekaj tud pozabla... itak bom pa zdej kupla za prvega pa bom mela za en kup otrok (upam :), ker ne mislim pol za vsakega posebej nove stvari kupovat...

ja odločt se bom mogla, glede na to da imam rok čez 4 tedne :)))) brez lupince pa res ne mormo bit...

clock-img

04.11.2009, 14:52

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

je pa res zelo všečenuser posted image Pa barve so tud lepe.

clock-img

04.11.2009, 15:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.11.2009, 15:16

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Pa a vsi ti modeli pašejo gor na te vozičke z Maxi cosi adapterji?

clock-img

04.11.2009, 19:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.11.2009, 09:03

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

jst sm spraševala katere mc lupinice pašejo  na mc adapterje (ker sem pred kratkim opazila da na mojih adapterjih piše tobi in sem celo štalo zagnala da ne bom tobija imelauser posted image )

uglavne, so mi zagotovili, da pašejo vse mc lupinice goruser posted image

zivepo, tista je lepa lupinca in jo ima tudi recinko (poleg še 4drugih barv) precej ceneje (okoli 120eur).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem