writing-img

avtosedež schmidt

clock-img

09.06.2005, 10:07

clock-img

jen

pencil-img

32

živjo. a mi zna kdo pojasnit kako se pride preko ljubelja do schmidta v celovcu?. a se splača it tja pogledat za avtosedeže, ali je boljš v toysu in kiki.

hvala za info. potrebujem info do večera :), če se da.

hvala in lep dan
jen

clock-img

09.06.2005, 14:35

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Na tvojem mestu bi odmislisla Schmida, ker zadnje čase razočara in tako, pa ni se zanašati več nanj. Je bil pa svoje čase najboljši.

KIKA ima skratka vse, pa same novosti in tako. pa XXXLutz, ki je malo naprej od Kike tudi.

V Toysu pa jaz opreme ne bi kupovala, pa ne povem zakaj.

Drugače je pa Schmid malo naprej od Kike in Lutza, zaviješ desno pri eni tabli, kjer je narisan en kot nemški orel. Skratka, vse je na isti cesti. Najprej Kika, potem XXXLutz in nato malo po cesti naprej zaviješ desno še Schmid v eni veliki družinski hiši.

Ampak Kika te ne bo arazočarala.

pa-pa Mina1;)

clock-img

09.06.2005, 21:00

clock-img

jen

pencil-img

32

na zdaj si me pa v dilemo spravla. zakaj pa toys ni v redu. ok, če ne moreš povedat, ampak me res zanima, ker se ne bi rada nasrala po domače povedano.

lp jen

clock-img

10.06.2005, 14:25

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

JEN: se ne v tem smislu, da bi bilo kaj narobe, ampak enkrat je prodajalka razlagala (leta 2002), ko smo še ogledovali stvari za prvega, da imaj oni včasih poceni robo zato, ker so določene stvari, sedžki in vozički II. kvalitete oz. imajo neke vrste "kopijo" nečesa.

Potem si pa predstavljaj...:zmeden: Imajo tudi zelo stare zaloge sedežev oz. predpotopen model (sej tudi v BC v LJ je tako, pa jih še vedno predrago prodajajo). Pa ne mislim, da zdej, če nekaj drago plačaš, da je potem tudi super dobro in tako, ampak pri otroški opremi bi to moralo biti!!! Če recimo kupiš Maxi Cosi, potem veliko plačaš, ampak ne plačaš samo designa, ampak predvsem kvaliteto in varnost, če me razumeš...

Ampak je potem dodala, da imajo vseeno veliko prometa, ker je ceneje kot pri konkurenci.:zmeden2:

Zdej pa sama presodi, mi tam opreme nikoli ne kupimo, kupili smo le kakšno igračko in tako.

Drugače pa sej punce tam veliko kupujejo in so zadovoljne, če se ne motim.

pa-pa Mina1;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem