writing-img

babit, modri zob, dentalni studio,...

clock-img

05.03.2013, 09:01

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

To so nekateri našteti zobozdravniki v Ljubljani, oz. njihove ambulante...dentalni studio je mišljen na Viču....jaz bi res rada enega zobozdravnika( v Ljubljani ali okolici), ki je vredu, ni predrag, ne čakaš ko budala,...v glavnem hitro, kvalitetno in poceniuser posted image

clock-img

05.03.2013, 09:42

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Midva z možem hodiva limat evre na zobe v Ambulatorij na Savski cesti. Čakanja ni, na vrsti si še v istem tednu, termini po dogovoru. Cene pa ... v bistvu nižje kot samoplačniške storitve pri s pacienti preobremenjenih koncesionarjih v zaledju (npr. rentgenski posnetek 1 zoba - 9 eur, bela zalivka 60 eur ... , v KR sem prej plačevala posnetek 17 eur, bela plomba 80 eur).

clock-img

05.03.2013, 10:03

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

oj, pa si zadovoljna? Malo sem pogledala internetno stran in takole za brat je vredu...pa v praksi?

clock-img

05.03.2013, 10:19

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Sem zadovoljna, mož pa tudi. Plombe so praktično nevidne, grizne ploskve oblikovane kot pri zdravih zobeh in spolirane, obravnava je korektna, termini po dogovoru.

Se pa finančno vseeno precej nabere, sploh nama, ker sva po koncu študija ostala na cesti pri izbranem zobozdravniku, potem nekaj časa neuspešno iskala zobozdravnika s koncesijo in nato pristala pri enem bolj tako tako koncesionarju. Po grenki resnici, da kljub skoraj letu rednih obiskov pri zobozdravniku vsake 3 mesece načeti zob še vedno ni dobil plombe, sva zbežala reševati stanje k zasebniku. Hodiva pa k PG.

clock-img

05.03.2013, 11:51

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem