writing-img

babylove mlečna kašica

clock-img

22.03.2007, 07:22

clock-img

bibalezung

pencil-img

56

Verjetno se bo zdelo vprašanje smešno ampak tako mi delujejo možgani ponoči ko se mali doji pri meni.user posted image  
V glavnem. včeraj sem v DM-u kupila babylove mlečno kašico, ki se daje otročkom po 4 mesecu starosti. Potem pa sem doma začela razmišljati, da vsebuje mleko, ki ga otročki naj ne bi jedli do prvega leta. Zdaj me pa zanima kakšno mleko je v njej, ker piše da vsebuje posneto mleko. to pa ni adaptirano mleko ali pač!?user posted image  Aja moj mali je star 7 mesecev in GH jeva že dober mesec.

clock-img

22.03.2007, 08:57

clock-img

L & L

pencil-img

997

Mi imamo sicer te kašice od Hippa ali Milupe pa piše povsod da je notri adaptirano mleko, če ne pa kupi tisto ki se pripravi z mlekom pa si svojega s črpaj pa mu daj za jest , če si do tega skeptična.
Aja naš je tut 7m star pa je zadnjič jedu pire krompir pa je blo notri malo navadnega mlekca, pa ni blo nič narobe.
Lp.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

clock-img

22.03.2007, 10:48

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Ja pa saj je tudi adaptirano mleko iz posnetega mleka! 

clock-img

22.03.2007, 12:12

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Nima kaj bit, ti mu kaj daj.

Glede kravjega mleka pa... Kolegica je dajala od 5. meseca naprej svojemu malemu razrečeno kravje mleko za vse kar je pripravljala, pa je mali zdrav ko ribica.

Jaz svojemu sicer še nisem dala kravjega mleka, ampak, če ga je pa v krompirčku malo al pa v kaki omakici, ga pa tud ne bo pobralo.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

22.03.2007, 12:51

clock-img

bibalezung

pencil-img

56

Borovnička, a veš da je moj mali prav tako kot tvoj rojen 26.8.2006.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2007, 19:35

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

V babylove in ostalih mlečnih kašicah za dojenčke (ki se mešajo z vodo) je adaptirano mleko. Komot mu ga lahko daš.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

22.03.2007, 20:37

clock-img

bibalezung

pencil-img

56

Ful vam hvala punce. Kar se tiče adaptiranega mleka in vsega kar je z njim povezanega sem totali idiot. Smo pač na zizi.user posted image

clock-img

22.03.2007, 23:51

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Biba, kje si pa rodila? Da nisva stokale skupaj. user posted image

clock-img

23.03.2007, 06:49

clock-img

bibalezung

pencil-img

56

Borovnička, glede na to da si iz Mb si verjetno tudi rodila tam, no jaz sem pa rodila v Celju. Sicer sem pa jaz tko vreščala da me je sigurno blo čut v radiju 60 km.user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2007, 10:04

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Sicer sem rodila v Ljubljani, ampak se mi je pa zdelo, da slišim neke krike iz daljave.user posted image No, saj sem se ti pridružila.user posted image

clock-img

25.03.2007, 20:01

clock-img

saraja

pencil-img

770

Pozdravljene!!

Bibalezung - ali si zadovoljna s temi kašicami? Jaz osebno nisem bila, ker se niso dobro zmešale, same grudice so bile. Čez Milupe in Hippa jih ni!!!

PAPA

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

25.03.2007, 20:28

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Saraja, res je, čez Hipp in Milupa je ni. Ampak včasih, da malo zamenjam uporabim tudi kako drugo. Če se mi pa grudice naredijo, pa malo z metlico zmešam, pa je ravno tako uredu.

Pozdravček user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem