writing-img

bazen

clock-img

04.10.2006, 15:07

clock-img

Salina

pencil-img

12

a lahko grem z mojo tri mesečno punčko že v bazen,al ji lahko samo nogice namakam?

clock-img

04.10.2006, 15:16

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Plavanje v bazenih se priporoča od  4 meseca naprej,tako da počakaj do takrat.
nogice ji pa lahko namočiš,samo pote bo hotela cela notriuser posted image

clock-img

04.10.2006, 19:54

clock-img

pat

pencil-img

197

mi smo plavali v atlantisu od dobrih 3 mesecev kr celi. pojdite pozno zvecer ali zgodaj zjutraj, ko je voda malo cistejsa. uzivajte.
lp, pat

http://rebeka.moj-album.com
ugodno oblačila na http://rebeka-prodaja.moj-album.com

clock-img

04.10.2006, 22:38

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Odvisno v kakšen bazen greš.

Termalne vode niso primerne za dojenčke, ker so preobremenilne za user posted image  telo.
Pa temperatura vode mora biti vsaj 28 stopinj, še bolje, če je 32 stopinj. user posted image  se namreč hitreje ohlaja kot odrasel človek.

Predvsem je pa pomembno, kdo se namaka v vodi, kakšna je higiena kopalcev. Verjetno veš, da kloriranje vode preprečuje razmnoževanje nekaterih bakterij, sigurno pa ne glivic in trdovratnejših bakterij, ki povzročajo uroinfekt ter podobno.

Torej, presodi sama ali je za tvojega user posted image  bazenska voda primerna.

clock-img

05.10.2006, 10:40

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi smo bili prvič v toplicah ko je bila stara 3 mesece, pa mislim, da je šla tudi cela v vodo, ampak bolj po malo. Bolj nogice v otroškem bazenčku... Bili smo pa v Podčetrtku.

clock-img

05.10.2006, 10:43

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Namakanje nogic,ne bi smelo škoditi.Naš je bil star 5 mesecev,ko je bil prvič v bazenu.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.10.2006, 13:12

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mi2 sva začele hodilt na plavanje dojenčkov, ko je bile user posted image  stara 3 mesece in 3 tedne in se je povsem dobro obneslo, sva bili pa prvič v vodi samo 20 minut, potem smo pa podaljševali vsakič po 5 minut

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem