writing-img

bioresonanca

clock-img

28.03.2007, 09:35

clock-img

sonja_ez

pencil-img

56

A ima katere izkušnje s bioresonanco v Novem mestu. Mislim, da je Izvir. Klicala sem sicer v Podčetrtek, pa je čakalna doba 1 mes.

clock-img

28.03.2007, 11:56

clock-img

spela77

pencil-img

22

Ja,IZVIR je v novem mestu,koliko je pa za čakat pa ne bi vedla.Najbolje da pokličeš,sm pa slišala da so dobri predvsem na področju zdravljenja alerij.Številke žal nimam,je pa naslov ŠMARJEŠKA CESTA,Novo mesto.Upam da sm ti kaj pomagala.LEP DAN TI ŽELIM.

clock-img

31.03.2007, 18:35

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

V Nm smo mi čakali 2 tedna. Jaz sem mislila, da to zgleda malo drugače, ne pa da smo bili fertik v nekaj minutah in ugotovila, na kaj vse sem jaz alergična (testirala me je, ker jo dojim) in na kaj Neja. Ugotovila je, da sem jaz alergična na riž user posted image  (nikoli nisem imela problemov s tem), Neja pa na mleko. Po krvi je pokazalo, da je alergična na jajca in na mleko ni. user posted image  Ni se ujemalo, zato smo šli še k dermatologu (po priporočilu ene od forumovk), kjer nam je dal neke kreme in zelo dobre življenjske napotke in od takrat ima Neja čisto kožo (2 meseca), jaz pa po mučni dieti (1 mesec sem jedla res peščico jedi, pa ni nič pomagalo), jem spet vse (razen jajc). user posted image
No, ampak nikoli ne reci nikoli.user posted image

clock-img

23.04.2007, 10:50

clock-img

zaliga

pencil-img

241

Punce pomoč!!!
Sem iskala tel. št. za Rogaško, pa je tu navedena napačna!
03/897-32-80 dobiš neko agencijo!
Ali ima katera pravo!???
PROSIM, PROSIM...
Lp.

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

clock-img

23.04.2007, 20:25

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

03 819 0690

clock-img

23.04.2007, 23:07

clock-img

zaliga

pencil-img

241

HVALA!!!! user posted image user posted image user posted image

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem