IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m
hey, mal sm gledala bodije pa oblekce itd. v glavnem, kje so te stvari najugodnejše, pa kolk veliko številko kupit za novorojenčka...
in še katere pleničke so vam ok? ene mamice ful kritizirajo recimo pamprske, za une iz dmja al pa milerja (blagovna znamka) pa pravijo da so boljše. zakaj? kakšne so vaše izkušnje. aja še neki a grelnik za stekleničke, pa črpalko za mleko pa sterilizator stekleničk? a se vse to rabi? spet bi rada slišala vaše izkušnje. tnx. lp
Še sprejemaš odgovore?

Mi je tako lepo razmišljat o teh stvari in delit moje izkušnje z drugimi.
Ja bodiji na preklop so super zadeva, da dojenčka ne matraš z oblačenjem čez glavico. Meni so zelo všeč TUševi bodiji, pravi bombaž, ne spremenijo oblike.
Plenice, ja od začetka Pampers 2-5, so mi bile zelo všeč, ker imajo tisto mrežico in se kakec lepo ujame not.

. Tudi potem sem uporabljala Pampers, čeprav št.2 in 3 so zanič (poljska), nič elastične, zato moraš te imet nemške - Muller, 4 pa so OK tudi Poljske. Mi smo na 4 že 9 mesecev in so nam super. Tu pa tam kupim tudi Hoferjeve, so mi OK, medtem ko mi DM in Muller zgledajo tako debele in mi niso všeč

, pa čeprav so tako hvaljene. Ko jih kupujem, pa jih vedno vzamem, ko je kaka akcija; Mercator ima vsake tolko 20 % popust na vse plenice, pa 10% popust z jokerjem v Sparu, pa Dm, Trenutno so v Baby centru v akciji, tako da jih nikoli ne kupim po redni ceni

. Ok dost o plenicah.
Grelnik in sterilizatorja nismo rabili - štedilnik, vroča voda in mikrovalovka. Črpalko za mleko smo pa kupili (Avent ročna), pa zraven dobiš še dve steklenički, ki ju še zdaj rabim. Črpalko niti nisem uporabljala dostikrat, edino na začetku, ko sem imela malo problemov in sem dvakrat tako uspešno ušla mastitisu (temeljito sem zmasirala, ogrela dojke in izčrpala, sicer je bolelo

, ampak je pomagalo). mleka pa nisem shranjevala nikoli.
Kovterček/spalna vreča: Od začetka skoz kovterček, ker ga ne more še zbrcat stran, potem sem pa nabavila spalno vrečo (KIK zelo poceni) , ker drugače se je skoz odkrila. Lepo spi v njej. Ta je brez rokavov, ne vem, razmišljam da bi ji nabavila še z rokavi.
Upam, da ti bo kaj pomagalo!