cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolana

clock-img

28.05.2008, 10:36

clock-img

romy27

pencil-img

132

pozdravljene,

sem v 36.tednu, vsa v pricakovanju mojegauser posted image ..in zbolimuser posted image

clock-img

28.05.2008, 10:54

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

oh jojjj,ta bolezen mora vedno prit takrat k jo ni treba...sej se boš pozdravila in potem se boste kmalu skupaj ujčkaliuser posted image
ŽELIM TI ČIMPREJŠNJO OZDRAVITEV!!!!!

clock-img

28.05.2008, 10:55

clock-img

srki

pencil-img

9222

Upam, da ni kaj hudega. Če je kakšen prehlad, si ga s kakšnimi vitamini lajšaj. Saj zdravniki pa tudi vedo, kakšna zdravila ti lahko dajo. Do poroda se boš verjetno pozdravila.

clock-img

28.05.2008, 10:55

clock-img

čipka

pencil-img

1652

kaj ti pa je?user posted image jaz sem sicer v 29 tednu, ampak sem že več kot dva tedna prehlajena, pa kašlam kouser posted image . Antibiotikov pa itak ne smem, tko da imam samo en blagi sirup in robčkeuser posted image .

clock-img

28.05.2008, 10:56

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

oh jojjj,ta bolezen mora vedno prit takrat k jo ni treba...sej se boš pozdravila in potem se boste kmalu skupaj ujčkaliuser posted image
ŽELIM TI ČIMPREJŠNJO OZDRAVITEV!!!!!

Se strinjam. Lepo napisano. tebi pa  user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 10:59

clock-img

romy27

pencil-img

132

joj..se opravicujem ker se prehitro poslal sms naprejuser posted image

no, ze dva dni pocivam...imam temperaturo, bolijo me usesa, zaprt nos..od bolecine v grlu komaj poziram in ne vem vec kaj naredit..pijem caje z medom, limono..zdravnica mi itak ne more dat nobenega zdravila..

strah me je, da nebi prej sla rodit, ker v takem stanju..sem res brez moci..user posted image

kako ste si ve kej pomagale v pozni nosecnosti s hudim prehladom?

hwala za pomoc

clock-img

28.05.2008, 11:10

clock-img

anny1

pencil-img

414

Hallo, a temperaturo lahko vameš lekadol, če pa je ful hudo-grlo mislim pa le pojdi do dr da pogleda- če je viroza, drugače pa čajčki, medek, počitek in fanta ki te bo crklaluser posted image , čim prej se pozdravi,lp

< Sporočilo je popravil anny1 -- 28.5.2008 11:11:01 >

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

clock-img

28.05.2008, 12:06

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pa si ti sploh bila pri zdravniku? Vnetje ušes ni kar tako, pa še boleše grlo. Lahko da je angina, le-ta pa se ne pozdravi s čajčki in limoncami.

clock-img

28.05.2008, 13:30

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

Poskusi stisniti limone in pomaranče- meni je 14 dni nazaj pomagalo. Pa sem bila v 38 tednu. V lekarni pa sem vzela kapljice za nos- tako da sem lahko dihala. Tablet pa se nisem posluževala.

clock-img

28.05.2008, 14:08

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

Jst sm tut čakala in čakala... pol sm pa šla k zdravniku in mi je reku, da se mi je zarad mojga čakanja že na pljuča prestavl- skratka diagnoza gnojna angina in antibiotik Ospen. Blo je pa v 8. tednu nosečnosti, ki je še bolj rizičn glede antibiotikov kot pa 36. teden.

Pa čimprejše okrevanje.

clock-img

28.05.2008, 14:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tudi moja soseda je dobila antibiotike proti koncu nosečnosti zaradi angine, pa je bilo vse OK.

clock-img

28.05.2008, 21:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2008, 23:12

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Hitro okrevanje ti želim.user posted image

clock-img

29.05.2008, 09:48

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Z vnetji se res ni za hecat. Upam, da si šla do zdravnice in ti je rekla, da imaš samo virozo, ki je že popustila in si nabiraš novih moči za poroduser posted image

Cvetim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem