writing-img

boleča ovulacija

clock-img

16.10.2005, 16:27

clock-img

buča

pencil-img

825

Sem že stara mačkauser posted image ,pa sem imela že milijon ovulacij najbrž,vedno me je med ovulacijo bolel križ in me je špikalo v jajčnikih.Zadnjih par ovulacij pa je groza.Imam prav menstruacijske krče in to močne,danes ponoči sem se zbudila,da sem vzuela lekadol,potem je bilo bolje.Zanima me,a ima še katera take ovulacije ali kaj bi to lahko drugega bilo?Vedno me v času ovulacije tko zvije(zdaj ene 4-5 mesecev)..drugače pa med M nimam krčevuser posted image

clock-img

16.10.2005, 19:07

clock-img

Anonimen

Sva že dve, jaz mam vsak ciklus boleče ovulacije, poleg tega pa še ciste na jajčniku. Drgac pa mislim, da se teh težav še najbolj rešim s tisto telovadbo.Deluje!!! 

clock-img

17.10.2005, 00:39

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Smo že tri.Mene tako zavije,da se moram filati s nalgesini,ker mi edino te pomagajo.Imam že dva poroda za sabo,ampak to se mi dogaja po tadrugem porodu,prej pa nikoli nisem imela bolečin.Pri meni je podobno kot zvijanje pri menstr.Vedno pa na levi strani potrebušja.Traja pa različno.(uro,dve tri,lahko tudi samo nekaj minut).Ne vem zakaj se to zdaj dogaja?Zakaj pride do takih bolečin?

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

17.10.2005, 07:43

clock-img

malicki

pencil-img

466

Jaz sem ta mesec tudi imela zelo bolečo ovulacijo, ponoci so me prebudili krci, prav zvijalo me je, cel naslednji dan do vecera me je še spredaj vse bolelo. Me je kar strah postalo da je kaj narobe.

clock-img

17.10.2005, 07:45

clock-img

buča

pencil-img

825

ja jest upam,da je vse ok...ne vem...moja kolegica tud toži,da je po porodu hujše...sam...toj pa že grozno.!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem