writing-img

boleče prsi....

clock-img

08.07.2005, 21:35

clock-img

lear

pencil-img

15

dober večer, imam eno vprašanje glede dojenja, oziroma prsi...torej, dojim od samega začetka (7,5 meseca) in pred približno 14 dnevi, so me dojke začele boleti, pravzaprav imam okrog kolobarjev ranice, ki me ob dojenčkovem sesanju zelo bolijo....sicer sem prej zadevo rešilas kremo bepanten, vendar je sedaj v lekarnah ni več in alternativa zanjo je neka čudna zmes, ki prav nič ne pomaga....
Ima morda katera podobne iskušnje, ker ne bi rada prenehala z dojenjem, ker mali Taj full uživa, pa tudi sama imam mleka dovolj....
prosim, čeimate kakšno idejo, kako se znebiti te nadloge, mi prosim svetujte....:)
lepo se imejte...in lep pozdrav...

clock-img

08.07.2005, 21:55

clock-img

Minki

pencil-img

156

meni so pomagale MultiMum blazinice in krema, ki je iz čistega lanolina in je ni treba izpirati pred dojenjem
vse skupaj pa se dobi v lekarni:)

clock-img

08.07.2005, 22:15

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Bepanthen imajo na Hrvaškem. Meni ga je tudi zmanjkalo zato moramo iti čimpreje k sosedom.

clock-img

09.07.2005, 09:04

clock-img

ma&he

pencil-img

143

Ampak meni j pomagal Bepanten plus, ki pa mislim da se dobi v lekarni. Zmanjkalo je samo mazila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem