writing-img

bolečina in špikanje

clock-img

08.08.2005, 11:18

clock-img

rumena

pencil-img

148

lp vsem :nosecka:.
Mene pa zanima, če še katero močno boli spodnji del trebuha in jo špika? mene predvsem ponoči in to tako, da se komaj prevalim iz enega boka na drugega, ubistvu se moram vsesti in šele nato zasukati na drugo stran.
Ali je to normalno:zmeden2:?
Sem pa v zadnjem trimesečju.
čao

clock-img

08.08.2005, 11:39

clock-img

žužu

pencil-img

620

ja.

clock-img

08.08.2005, 11:47

clock-img

benika

pencil-img

7793

O ja, boli, boli. Meni že ene par dni tako boli v spodnjem delu bušija, da mi je kr slabo. Če ležim in se želim premakniti, to zgleda približno tako, kot če želiš prevaliti kita:)-:)-:)-:)-:)-. Ampak kaj čmo, še mal, pa bo bolš. Važno, da se :duda: veselo razteguje po trebuščku.

lp:nosecka:

clock-img

08.08.2005, 11:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.08.2005, 11:57

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Mene nič ne špika :ups:

clock-img

08.08.2005, 16:24

clock-img

nogometas

pencil-img

252

Uf, mene tudi grozno boli spodnji del trebuha, še posebej, če se greva z :love: en dan prej :sloncek:
ne vem sicer, če je to krivo, me je pa kar malo strah, tako da, kot je videti, bomo zadeve malce omejili...
KAJ PA VE???
LP

clock-img

08.08.2005, 19:41

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

A katera slučajno ve...mene pa od jutra nekak špika/boli v presledkih desno spodaj (kot bi me v mednožju, potem jajčnik, potem pod jajčnikom desno...kot že skoraj noga..ne vem kaj bi bilo to...mislite da moram več počivat?:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem