cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečina v 35t

clock-img

11.03.2008, 17:41

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Mene zanima če je še katero bolelo v zgornem delu bušija, ker mene konstantno že cel dan boli ne vem ali je to zaradi rastezanja maternice oz user posted image  kam pritiska, ker nočem ful panike nagnat.
Ali je imela še katera podobno izkušnjo
Lp

clock-img

11.03.2008, 17:55

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Mene je bolelo ravno nekje v 35 tednu, pa pol minilo. Po moje se je user posted image kako čudno nastavil pa pritiska na kak organ ali kaj podobnega. To se mi še vedno dogaja, če se preveč najem ali preveč popijem in ima user posted image premalo placa...

clock-img

11.03.2008, 17:59

clock-img

novopecena

pencil-img

840

tud jest sm v 35t in me tišči pod rebra ampak kot so mi predhodnice pojasnile je to samo zaradi lege user posted image  in zna mal pod rebra tišat user posted image  ni panike-bo minilo se tolažm user posted image

clock-img

12.03.2008, 05:06

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Kakšna bolečina pa je to bila, ker jaz občutim ostro oz pekočo bolečino, njabojl pa me boli ko stojim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem