cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečina v dimljah

clock-img

23.05.2008, 09:15

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Sem v 14 tednu in imam že 2 dni bolečino v desnem dimlju. Pojavlja se v intervalih in sicer samo ko počivam oz ležim. Je to/ni normalno, je sploh povezano z nosečnostjouser posted image , ker prej tega nisem nikoli imela. 

clock-img

23.05.2008, 09:22

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

lahko je da si dobila kilo dimeljsko..samo čudno je da se ti pojavi ko ležiš,ker kila ponavadi takrat le izgine..posvetuj se pri ginekologu..če boš mela kilo se ne sekiraj,jaz sem jo v nosečnost imela po porodu pa je izginila.samo vkleščit se ti ne sme..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

23.05.2008, 09:29

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

Meni je ginekolog rekel, da je to čisto normalno. S tem, da je mene špikalo, ko sem se na hitro poskušala vstati ali malo premakniti, to je bilo takrat, ko se nimaš podzavestno nosečniških gibov (bolj počasnih gibov).
Kasneje pa mine.

clock-img

23.05.2008, 10:08

clock-img

Anonimen

To so po moje kakšne vezi. Če te ne boli preveč močno po moje ni nič hudega. Vezi se ti raztegujejo, ker ti maternica raste in zato so takšne bolečine pogoste.

clock-img

23.05.2008, 13:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Te bolečine so čisto normalne zaradi raztezanja maternice. Bolečina lahko seva tudi v nogo.
Če bi pa bile res  močne bolečine, pa pokliči G.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem