writing-img

bolečina v spodnjem delu trebuha

clock-img

09.02.2005, 21:14

clock-img

sabini

pencil-img

466

Punce a je to normalno da ko stojim in hodim da me boli oz. čutim rahel pritisk v spodnjem delu trebuha. To se mi sedaj kakšen teden dogaja, prej me je pa full krč zagrabil in hitro popustil. A je to normalno ni pa ne vem kakšna bolečina ampak bolj čuden občutek ker čutim kot da nekaj pritiska. Hvala za odgovore superca ste. 27t:duda::sloncek::sloncek:

clock-img

09.02.2005, 21:25

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Čisto možno, da se ti je :duda: obrnil z glavico navzdol in zato čutiš pritisk.

clock-img

09.02.2005, 22:48

clock-img

petraCBU

pencil-img

274

Mh, jaz čuden pritisk in tiščanje v trebuhu čutim že od 12. tedna dalje. Moj G je rekel, da je s tem pri vsaki drugače, vsekakor naj bi bilo pa normalno in sicer zaradi širjenja tkiv in premikov naših pikcev. Magnezij še kar ublaži te zadeve.
P.

clock-img

10.02.2005, 09:10

clock-img

MojcaZ

pencil-img

38

Tudi jaz imam probleme z čudnim pritiskom in tiščanjem, tako da dolgih sprehodov ne zmorem več. Prav tako pa je mali pikec zelo živahen in buta enkrat levo, drugič desno.:sloncek: Mi je G pred dvema tednoma rekla, da se je obrnil na glavico in ni panike.

Lp, Mojca

clock-img

10.02.2005, 11:22

clock-img

sabini

pencil-img

466

Mojca v katerem tednu pa si? Hvala za tolažbo verjetno res ni nič narobe:sloncek::sloncek:

clock-img

10.02.2005, 12:40

clock-img

MojcaZ

pencil-img

38

V 28. tednu.

clock-img

10.02.2005, 20:55

clock-img

Anonimen

Zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha sem bila na bolniški od 11 tedna. Svetujem ti mirovanje. Saj pa to sama čutiš, da ti ni prijetno če se potem giblješ. Čim manj delaj in čimveč počivaj. Ob kakšni čudni bolečini pa takoj na CTG!

Aja, kljub temu, da sem probala čimveč počivat sem rodila v 29. tednu in na srečo je s punčko vse v redu!

Vso srečo

Bojana

clock-img

11.02.2005, 11:13

clock-img

sabini

pencil-img

466

moram rečt da sem mi je celo malo umirilo in me ne boli več tako kot prejšne dni. Pregled imam šele 21. ta mesec a misliš da bi počakala do takrat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem