writing-img

bolečine v stopalih in kolenih

clock-img

20.01.2008, 20:58

clock-img

hel1

pencil-img

5

moj dve in pol letni fantek mi je že večkrat potarnal, da ga bolita stopali. danes zvečer pa je jokal od bolečin v kolenu. do zdravnika zaradi tega še nisva šla, ampak kaj menite, bi to lahko bilo?user posted image

clock-img

20.01.2008, 21:01

clock-img

Anonimen

Pozdravljena.

To se običajno pojavlja pri hitri rasti. Sam tvoje dete je še dokaj malo, to da nisem prepričana, da gre za rast.

aspirinčica

clock-img

20.01.2008, 21:08

clock-img

bucka01

pencil-img

555

Najbolje da gresta k zdravniku ker tukaj lahko samo ugibamo
upam da ni kaj hujšegauser posted image še piko za fantka.

clock-img

20.01.2008, 21:11

clock-img

sazi

pencil-img

5175

kar pojdita k zdravniku

želela sem dodati le, da sem jaz v otroštvu pogosto imela take bolečine (le da ne pri 2-3 letih, ampak malo kasneje), pa so rekli, da so od hitre rasti (samo ne vem, če me je potem vedno bolelo, ko sem rasla, saj sem bolj med majhnimi)

clock-img

20.01.2008, 21:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

To se običajno pojavlja pri hitri rasti. Sam tvoje dete je še dokaj malo, to da nisem prepričana, da gre za rast.

Isto je bilo pri mojem sinu. Je bil še v bolnici na preiskavah, pa je bilo vse ostalo vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem