writing-img

bolečine v trebuhu v 37t

clock-img

04.04.2009, 19:36

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

mene pa zanima ali ima katera podobne težave oz. je imela podone izkušnjeuser posted image  Že kar nekaj časa me boli celoten trebuh...tudi otročiček je bolj miren kot ponavadi....ne vem kaj bi to lahko bilo, naj grem v P ali naj še malo počakamuser posted image user posted image ...Buši je bolj trd kot ponavadi, sem vzela Buscopan, pa nič ne pomaga.

hvala vam

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

clock-img

04.04.2009, 21:02

clock-img

anika87

pencil-img

767

A si še vedno doma?
Jaz bi na tvojem mestu že bila v bolnišnici... Vsekakor se pojdi pokazat, sploh če je dojenček bolj miren.
Sicer sem komaj v 27. t, tako da tam kjer si že ti še nisem bila, vsekakor pa ne bi več bila doma, ker imam prijateljico, ki en dan pred rokom ni čutila otroka in je šla takoj h ginekologu, pa je bilo že prepozno, bebika je umrla. Baje ji je odstopila posteljica (sem že  pozabila, pa težko je tut spraševat take stvari).
Pa nočem te strašit, samo bolje, da se zastonj voziš, kot pa da kaj je, pa še mirna boš.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem