cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolecine

clock-img

13.03.2008, 14:43

clock-img

romy27

pencil-img

132

ahoj,

vcasih se mi zdi, da me vse boli-pa se rima seuser posted image

ze teden dni me spikA-boli na desni strani trebuha, v predelu jajcnikov.ta bolecina se zna sirit tudi na celoten spodnji del trebuha. to najbolj obcutim ko sedim, stojim..in ko sem v skrcenem polozaju..sem bla in v bolnici in pri svojemu ginbekologu in noben ne ve tocno kaj bi blouser posted image
smatrajo na razezanje vezi..je katera od vas zacutila take bolecineuser posted image , sm namrec v 26.tednu in mi je cudno, da se te vezi non stop sirijo..

hvala

clock-img

13.03.2008, 15:44

clock-img

pikica_30

pencil-img

486

jaz sem v 29 tednu in kar se spomnim nazaj me že celo nosečnost nekaj špika in boli spodaj po jajčnikih in trebuhu. sigurno je res veliko od vsega raztezanja (sploh če prej nisi bila kaj preveč aktivna in so mišice slabše utrjene). mislim, da ni nobene panike! srečno! user posted image

clock-img

13.03.2008, 15:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Seveda se vezi non stop širijo, saj otrok ves čas raste user posted image  Špikanje in bolečine bodo prisotne prav do konca, ker se maternica ves čas razteza in širi.
Mene tudi pogosto boli prav na desni strani spodaj. Včasih se tudi user posted image  zarije nekam tja spodaj.

Ne skrbi, dokler so bolečine znosne, je ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem