writing-img

bolha povpraševanje

clock-img

27.10.2011, 13:32

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

že enih parkrat sem prejela mail, kjer takoj na začetku piše, da sporočilo morda ni bilo poslano z naslova npr.abcd12@gmai. kaj to pomeni, da je kaki spam? ali zafrkant?

clock-img

27.10.2011, 15:19

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Prvo zlato pravilo - če ne veš kdo ti pošilja, sporočila niti ne pogledaš ampak ga pobrišeš. NIKOLI pa nanj ne odgovarjaš, ker potem vedo, da je tvoj e-mail račun živ in tedaj te šele zasujejo s spamom.

clock-img

27.10.2011, 15:36

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ja, saj takih tako ali tako ne odpiram. too pa dobim kot povpraševanje za oglase na bolhi. 

clock-img

27.10.2011, 21:41

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

to vedno napiše.

Gre za to, da nekdo da povpraševanje direktno na Bolhi (ker tvojega maila ne vidi), Bolha pa to preusmeri na tvoj mail, kot naslovnika pa vidiš tistega, ki je dal povpraševanje (in seveda ne bolhe).

Ker je tukaj vmes posrednik, te mail opozori, da je morda poslal kdo drug in ne naslovnik.

Nimaš se česa bat. Enako obvestilo dobivam jaz tudi pri sporočilih, ki so mi poslana preko spletne učilnice recimo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni