writing-img

bolniška

clock-img

13.01.2010, 11:06

clock-img

veška

pencil-img

21

Pozdravljeni,

Mene pa zanima če kir ve, ali dobiš v času bolniške zaradi nosečnosti na CSD enkratno denarno pomoč (nadomestilo o izgubi dohodka) po 3-6 mesecih, ali ti ne pripada?

Lp

clock-img

13.01.2010, 11:11

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Nadomestilo zaradi izgube dohodka ti definitvno ne pripada samo zato, ker si na bolniški - ne glede na to, če je to zaradi nosečnosti. POleg tega boš imela zaradi bolniške tudi porodniško nižjo, ker se gleda povprečje zadnjih 12 mesecev. Izredna socialna denarna pomoč, ki jo delijo, pa je odvisna od finančnega stanja družine.

clock-img

13.01.2010, 11:21

clock-img

veška

pencil-img

21

hvala za informacijo

clock-img

13.01.2010, 11:22

clock-img

tanci6

pencil-img

65

Ja, tudi jaz sem bila na bolniški skoraj vso nosečnost,pa sem po treh mesecih dobila nakazano to pomoč. Sploh nisem vedela, da obstaja. Sem klicala v službo in je tajnica rekla, da je ona vložila zahtevek na ministrstvo (delam v šolstvu) in da mi to pripada. In nisem sama nič naredila ali dala kakšnega fionančnega stanja naše družine.

clock-img

13.01.2010, 11:43

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

A res? Prvič slišim za kaj takega. Ja pol pa super.

clock-img

13.01.2010, 11:44

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: tanci6

Ja, tudi jaz sem bila na bolniški skoraj vso nosečnost,pa sem po treh mesecih dobila nakazano to pomoč. Sploh nisem vedela, da obstaja. Sem klicala v službo in je tajnica rekla, da je ona vložila zahtevek na ministrstvo (delam v šolstvu) in da mi to pripada. In nisem sama nič naredila ali dala kakšnega fionančnega stanja naše družine.

Ja, to je privilegij tistih zaposlenih v javnem sektorju. V gospodarstvu žal (razen na dobro voljo podjetja) ne dobimo nič.

clock-img

13.01.2010, 12:15

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Dobiš minimalno plačo, če si več kot 3 mesece na bolniški. Odvisno je od tvoje kolektivne pogodbe, ne pride od csd.
Včasih v službi radi na to pozabijo, tako da jih malo spomni.

< Sporočilo je popravil hubi -- 13.1.2010 12:16:30 >

clock-img

13.01.2010, 13:19

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Ta pomoč ni od sociale. Meni so razložili, da je to stvar sindikata in kolektivne pogodbe.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem