writing-img

bolniška - zakaj

clock-img

01.03.2008, 15:10

clock-img

Anonimen

Živjo, zanima me: 1. zakaj vas je g dal na bolniško - vzrok 2. koliko % od plače znaša bolniška 3. je možno med bolniško in porodniško še izkoristiti dopust (ali ti propade).  Potrebujem pisno potrdilo delodajalca da ti odobrava dopust pred porodniško - da si ne bi potem premislil ali velja ustni dogovor ??? Kakšne izkušnje imate? Hvala za informacije user posted image . Uživajte v user posted image .

clock-img

01.03.2008, 16:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo, zanima me: 1. zakaj vas je g dal na bolniško - vzrok 
Brez razloga sigurno nisem na bolniški.

2. koliko % od plače znaša bolniška
90% plača.

3. je možno med bolniško in porodniško še izkoristiti dopust (ali ti propade).  Potrebujem pisno potrdilo delodajalca da ti odobrava dopust pred porodniško - da si ne bi potem premislil ali velja ustni dogovor ??? Kakšne izkušnje imate? Hvala za informacije user posted image . Uživajte v user posted image .
Med bolniško in porodniško se dopust ne koristi.Bolniška je bolniška. Tudi če mi propade, se ne sekiram, saj sem itak doma, ne? Ne mislim pa komplicirati z delodajalcem, če imam odločbo iz zdravstvene komisije.
Uživaj tudi ti med nosečnostjo.user posted image

clock-img

01.03.2008, 17:14

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

1. na bolniško so me dali, ker sem bila na umetni oploditvi plus tega še imam pregrado
2. 90% gledano na povprešje plače predhodnega leta
3. ni smisla s tem dopustom, finančno bi iemla 10% več ampak ti bi mogel plačati delodajalec, ker bi prekinila bolniško. Redki so delodajalci, ki bi se s tem strinjali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem