cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolniška za otroka

clock-img

28.07.2005, 14:23

clock-img

mtd

pencil-img

767

me zanima, če imaš bolanega otroka, a dobiš na šihtu bolniško za vse dni, kolikor ti jih predpiše zdravnik al so to omejeni dnevi?
ker je blo nekaj govora, da prvega dneva no dobiš al, ne vem točno
hvala

clock-img

28.07.2005, 14:35

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

Bolnisko za otroka placa ZZZS in sicer 90 % place. Tebi obracuna delodajlec na placilni listi bolnisko, on pa dobi na podlagi bolniskega lista vrnjeno tvojo bruto placo in pa njegove prispevke, 90%. Obracuna pa se povprecje zadnji mesecev. Za otroka do 7 leta ti pripada 14 dni bolniske, za otroka od 7 leta naprej pa 7 dni.
Mislim, da je se tako. Ze dolgo nisem bila na bolniski.
LP,

Klavdija

clock-img

28.07.2005, 14:40

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Ali ni za otroke samo 70% plače.

clock-img

28.07.2005, 15:26

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Bolniška za nego otroka je 80%, sem ravno prejšnji teden refundacijo delala

clock-img

28.07.2005, 16:10

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

pozanimaj se kako je z bolniško, če je otrok hospitaliziran 8)

pred 3 leti je imel sin 2 dni nemeščen aparat za 24 urno merjenje krvnega pritiska in ker je bil kao hospitaliziran, čeprav sem ga imela doma, mi ni pripadala bolniška zanj - sem jo morala kr zase vzet :(

clock-img

28.07.2005, 21:22

clock-img

Vera*

pencil-img

647

Ja Jana res je tako.Če je otrok v bolnici,moraš za sebe bolniško vzet.Pa še to ti mora napisat izhode,če te pride slučajno komisija iskat.:zmeden:

clock-img

29.07.2005, 08:01

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

če je otrok hospitaliziran ti pripada 2 dni bolniške, tist dan ko gre v bolnico pa tist dan kokr gre domov, žal

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem