cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bradavičke

clock-img

06.04.2006, 14:45

clock-img

Anonimen

je bil to mogoče pr kateri zelllllllloooooooooooo zgodnji znak nosečnosti, da so jo srbele bradavičke.MENE PA SRBIJO KO NOREuser posted image user posted image

clock-img

06.04.2006, 15:55

clock-img

Anonimen

Žal, pri meni je to skoraj vsaki mesec, pa nič, tudi ta mesec so me bolele več kot 14 dni, prvič tako dolgo, bila sem že prepričana, da je to sigurno znak, a žal, že spetuser posted image .Po vsem tem času sem ugotovila, da ne smeš več gledati na znake, ker so vedno takšni "ta pravi", potem pa nič, ko nam bo namenjeno bo, prej bomo pač v upanju!!!

lp, pa srečno

clock-img

06.04.2006, 15:57

clock-img

delfinčica

pencil-img

183

Ja, se strinjam, da ne smeš takole gledati na znake, ker potem jih ziher najdeš milijon in če pride M, si potem še ful bolj razočarana.

clock-img

06.04.2006, 16:06

clock-img

Anonimen

ja saj ja, ampak mene S R B I J O ko nore in ne bolijo, se nonstop čoham po njih da že nerodno zgleda vse skupaj

clock-img

06.04.2006, 16:13

clock-img

MR99

pencil-img

89

Mene so tudi srbele bradavičke in sem bila noseča, sem pa takrat bolj opazila, da so me boleli joški. To je bil tudi prvi znak že zelo zgodaj, nekaj dni po ovulaciji. Zraven tega sem imela v trebuhu tak pekoč boleč občutek. Vsi drugi znaki so prišli veliko pozneje. Držim pesti zate!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem