writing-img

brazilska depilacija

clock-img

15.11.2009, 09:24

clock-img

nusi

pencil-img

1833

Zanima me vaše mnenje glede brazilske depilacije med nosečnostjo. Prej sem hodila redno, sedaj si pa kar ne upam. Verjetno je moj strah povsem odveč in ni razloga za skrb ali pač?

Hvala.

clock-img

15.11.2009, 09:29

clock-img

Anonimen

Moji kolegici je G brizilsko depilacijo odsvetovala, ker se s časom lahko zgodi, da se poškoduje tkivo v sramnih ustnicah in se le te povesijo.

clock-img

15.11.2009, 12:03

clock-img

somic

pencil-img

1241

zaradi prevelike občutljivosti se brazilska odsvetuje, nekateri g odsvetujejo tudi britje.

na tvojem mestu jaz rajši ne bi.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

15.11.2009, 13:50

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Hodila sem na njo celo nosečnost, zadnjo sem naredila 3 tedne pred porodom. Res pa je, da nisem posebno preobčutljiva, sramne ustnice so take kot so bile, nič povešene, je potrebno pa pazit na kakšne povečane izstopajoče žilice, ki se pojavijo v nosečnosti. Če nimaš težav, potem ovir ne vidim, mora biti pa tudi kozmetičarka z občutkom in dobra.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

15.11.2009, 21:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaz nisem imela težav, sem hodila celo nosečnost, na zadnjo 4 dni pred porodom. je pa res, da je koža malo bolj občutljiva, ni pa bilo sile.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.11.2009, 19:00

clock-img

nusi

pencil-img

1833

Hvala, bo tvegala in šla, ampak kej tazga, da se ti pa sramne ustnice povesijo pa res še nisem slišala in je precej strašljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem