writing-img

brcanje otroka

clock-img

25.08.2007, 14:00

clock-img

dragulj

pencil-img

8

Noseča sem 25 tenov. Imam en problemuser posted image .
Ortrok je oživel v 20 tenu in do sedaj ko je brcal sem ga čutila brez problema, od včeraj zvečer in do sedaj pa je samo malo pobrcal. Vsak večer mu dajem uspavanke in se je na musiko zmerom dobro odzval, včeraj pa je bil čisto miren. Malo me je strah, da ni kaj narobe, prosim pomagajte mi!!!!

clock-img

25.08.2007, 14:02

clock-img

Anonimen

Ne skrbi, saj je normalno, da ga en dan čutiš več, en dan manj. In v 25.-tem tednu je še tako majhen, da se izgubi v vsej tisti plodovnici. Pušenjak pravi, da je do 28. tedna to čisto normalno.

Pa srečno!

clock-img

25.08.2007, 14:02

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

tudi naši user posted image   imajo dneve, ko se jim nič ne da...pač ni od volje, probaj pojesti kej sladkega-pri meni je delovalo in je takoj začel razgrajatuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

25.08.2007, 14:11

clock-img

Anonimen

Meni se tudi odzove na sladkouser posted image .
Drugače pa je to čisto normalno da ima bolj in manj delovne dneveuser posted image .

clock-img

25.08.2007, 14:25

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Tudi moj user posted image  se podpbno obnaša. Kakšen dan nima miru, drug dan pa spi. To je OK.
LP

lana38

clock-img

25.08.2007, 14:50

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Meni se tudi odzove na sladkouser posted image .

Vedno kmalu zatem ko pojem čokolado,začutim našo punčko!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

25.08.2007, 14:58

clock-img

dudi2006

pencil-img

123

Ne se bati...sicer pa sem imela jaz iste probleme...ker pravijo, da moraš čutiti vsaj 10 gibov na dan (ne vem od katerega tedna naprej) sem bila jaz vsa panična zadnjih par mesecev. Mali ful ni brcal in včasih sem si mogla malo trebušček zatresti, da sem ga sploh čutila...tudi sladko ni pomagalo. Pa sem povsod spraševala kaj bi to lahko bilo in mi je eden od zdravnikov rekel..."pusti ga da uživa kaj ne vidiš, da ima očitno dovolj prostora". Ženske imamo različna telesa, maternice...tako, da ni nujno, da moraš ti isto doživljat kot sosedova Miciuser posted image razumeš. Boš videla, da bo vse ok. ti se samo sprosti in ne misli na to pa boš videla kako te bo hitro presenetiluser posted image .Lp, Tina

3+1=;)

clock-img

25.08.2007, 16:41

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Tudi mojuser posted image  je včasih bolj miren, pa saj zdaj še ima dovojl prostora da " plava"! Drugače pa če ga začnem božati se kar hitro odzove.

clock-img

27.08.2007, 11:55

clock-img

AnaMaria

pencil-img

17

Tudi pri meni (26.t) včasih brca cel dan, v službi in doma in na poti... Kakšen dan je malo zatišja in me že skoraj skrbi.user posted image
To je čist normalno. 

Enkrat, ko je bilo celo jutro vse mirno, sem ga malo nagovorila in se je prebudil. Ne vem pa, če to ni bilo le naključje. Kaj pa vem.

Trenutno se mi pa zdi, da se vedno nekaj obrača. V glavnem mu dogaja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem