writing-img

brcike

clock-img

14.04.2008, 23:33

clock-img

Anonimen

Punce, sem 5-6. tednov pred rokom, pa o brcah v rebra... ni sledu. Jaz čutim brce skoraj samo levo spodaj pod popkom in to je vse. Včasih kak premikec nogice tudi nad popkom, o kakšni rokoborbi pa ni sledu user posted image  Kaj ima še katera podobno situacijo?

clock-img

15.04.2008, 05:42

clock-img

Anonimen

inuser posted image

clock-img

15.04.2008, 05:47

clock-img

polma

pencil-img

1836

Jutro! Zakaj misliš, da bi te moral brcat v rebra? To boli ko tristo hudičev-jaz upam da me drugi user posted image ne bo tako suval v rebra kot prvi. Sem imela vse omrtvičeno še kak teden, dva po porodu.
Saj drugače miga, ne se bat da je kaj narobe, pomiri se!

clock-img

15.04.2008, 08:44

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Važn, da user posted image  čutiš. Itak je zdaj že tako velik, da ima malo prostora.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

15.04.2008, 08:55

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Če čutiš vsaj 10 serij gibov/brc je vse v redu, če se ti zdi da jih ne toliko je dobro da se greš pokazati ginekologu ali v porodnišnico. Drugače pa kot so že omenile, je zdaj plodek že tako velik, da nima več veliko prostora in se težje brca, verjetno težko iztegne roko ali nogo user posted image tako da če ni brc v rebra ni to nič slabega, prej dobro user posted image

clock-img

15.04.2008, 09:18

clock-img

T.A.Y.A.

pencil-img

36

Nič ne skrbi, jaz sem 4. tedne pred rokom in čutim gibe samo na tistem mestu, kot navajaš. Važno je samo to, da naštejem 10 gibov od 9.00 do 21.00 ure.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem