25.04.2008, 18:29
9346
ja ni vse tko enostavno veš!
ne naša ni nič prerasla,le to je izboljšalo stanje,da sedaj jemo že kašice in pijemo zgoščeno mleko AR
ko pa ji dam čaj,al pa mleko,ki ni AR,IN DA LE TEGA POPIJE VEČ KOT 20ML NA ENKRAT PA POLIJE VEN ŠE KAŠICO,KI JO JE POJEDLA PREJ (SEVEDA NE VSE,AMPAK ŠE VEDNO)
tko,da moramo zelo paziti kdaj pije čaj,in da ga res popije samo par požirkov naenkrat.
in mislim,da to,da želodčna kislina nonstop zahaja nazaj v požiralnik in ustno votlino,je vseprej kot uredu.---normalno
seveda veliko otrok poliva,vendar je razlika v tem koliko polivajo
in kdaj polivajo.a je to takoj po hranjenju,al je to še več ur po tem,ko je otrok jedel,...
pa brez zamere
NObene zamere, samo mene pač ni skrbelo, ker mi je sestra, ki dela v LJ por. rekla, da to ni nič takega. Je pa tudi polival ali takoj po hranjenju ali pa čez dve uri. Kr neki. Je pa minilo. Aja, tudi gosto hrano itak da je bruhal, res pa je, da ni nikoli nobenih čajev tankal.

dons kadarkol jeva in jo hočem dvignit, da bo kupčka podrla, zbruha vs mlek! zdele se že več k dve uri z njo matram in jo futram, da bo mal zaspala, da lohk še kej nardim..in več sreče prihodnjič! Trikrat je vse zbruhala! Kakšen bi bil lahko razlog tega?
Samo da se je uredilo.
star 18 dni je danes začel ogromno polivat. Do zdaj je le občasno..mogoče vsak drugi dan enkrat po malo. Danes pa to počne že od petih zjutraj v veliki količini. Dojila sva se že nekajkrat, ker išče za jest. Pa samo dojiva se..brez drugih dodatkov. A je možno, da se prenajeda...ker sem ga že drugič previla in je bila planica čist polna. Sam ne vem, kaj naj, če hoče jest...zaspi pa za nekaj muinut pol pa v spanju začne polivat nato sledi jok in iskanje hrane. Kok hitro se men obnavlja mleko...mislim nastaja...da mi ga ne bo zmanjkalo za popoldan.