writing-img

bruhanje po dojenju

clock-img

27.06.2005, 09:02

clock-img

bebika

pencil-img

209

Lep pozdrav vse mamice in :duda: . Sama še sicer nisem mamica, imam pa vprašanje od prijateljice. Ima namreč 2 meseca staro :roza:, ki izredno rada je. Mamica ima tudi zelo veliko mleka, problem pa nastane po dojenju. Kmalu po njem začne njena :duda: bruhati mleko. Zanima me, če ima katera podobno izkušnjo in kaj lahko naredi.
Že v naprej se vam zahvaljujem za morebitne odgovore in pomoč mamici, ki jo že malce skrbi.

lp bebika:nosecka: 22t3d:duda:

clock-img

27.06.2005, 09:14

clock-img

lex

pencil-img

6532

Od mojega :love: sodalevec ima :duda: :modri:, ki je tudi bruhal pa sta mu dajala rižek zrven (mislim, da riževe kosmiče). Si je pa mleko ven pumpala. Najbolje je, da pokliče svojo pediatrinjo.

clock-img

27.06.2005, 09:52

clock-img

Anonimen

Bruhanje oz. polivanje po hranjenju takih majhnih otrok je čisto in popolnoma normalna stvar. Kar je več, gre pač ve, zato se pa tudi podirajo kupčki. Drugo pa je, če otrok bruha v loku, tu je treba do pediatra zaradi refluksa. Ampak mislim, da je tu vse čisto normalno. Naš je tako bruhal po hranjenju do enega leta :ups:
Naj nikar ne komplicira s kakšnim iztiskanjem in dodajanjem raznih sestavin :zmeden:

clock-img

27.06.2005, 09:57

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

pri nas je bilo enako. sem se na začetku sekirala, potem ugotovila, da blazno napreduje v teži - torej je šel ven dejansko višek. sčasoma se je stanje normaliziralo. pri 6. mesecih ne poliva več.

clock-img

28.06.2005, 10:28

clock-img

Baby

pencil-img

827

Oj!

ali bruha v loku??? Fino bi bilo to vedeti.
Če samo poliva se preveč naje (je požrešna) in gre višek ven.

Povej kaj več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem