writing-img

bučke

clock-img

26.10.2009, 11:53

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

2 dni že jeo bučko - prvi dan cca 5 žličk, včeraj pa kar 150g. So mu zelo všeč, ampak je revček celo noč jokal in prdel pa še kakat ni šel 24 ur. Je ožno da je to od bučk? Preveč mnaenkrat? Mogoče jih pa samo slabo prenaša, ali pa sploh ni to.. Ojoooj, take male štručke pa cela znanost okoli vsake zadeve user posted image

clock-img

26.10.2009, 13:12

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Verjetno je zarad bučke in to zato, ker se prebava in organizem zdaj privajat na novo hrano. Nič hudega, bo minilo. Za kakat mu pa dajaj čim več tekočine med obroki.

clock-img

26.10.2009, 14:10

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Ja, sigurno je od bučk. Naša recimo nima težav s tem, jo pa korenček zapira oz. ne toliko zapira ampak ima prav trd kakec po njem. Zato ji dajem korenček samo enkrat na teden.

Pri uvajanju itak vidiš katero živilo dela težave. Zaenkrat mu bučk ne dajaj, ker očitno prebavni sistem ni še pripravljen nanje. Čeprav jih ima rad.. vem, da je potem še težje nekaj odnehat. Ampak, če mu delajo težave, počakaj, da malce zraste oz. da bo malo starejši, potem pa poskusi spet. Jaz ne bi ponavljala s tistim živilom za katerega bi vidla, da dela težave.

clock-img

26.10.2009, 14:15

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Mi smo tudi trenutno na bučkahuser posted image ! Ga je tud od začetka napenjalo, potem sem pa semena ven dala in mu skuhala samo meso okrog, zdej je pa v redu...probaj. Drgač pa tud našega korenček napenja. Sem vprašala P in je rekla da prekinit, če ga kako živilo napenja. Tko da smo korenček zamenjali za krompir in zdej je okuser posted image !

clock-img

26.10.2009, 18:07

clock-img

veronikab

pencil-img

1172

Mi smo po korenčku imeli orng težave, glede bučk je pa dobro vedeti, da tudi te lahko napenjajo. Bom za začetek tudi jaz poskusila brez semen.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem