writing-img

bugaboo cameleon

clock-img

18.11.2009, 22:21

clock-img

cimi

pencil-img

207

pozdravljeni

za drugega user posted image bi rada imela omenjen voziček, vendar je cena zame skorj nedosegljivauser posted image
mi lahko prosim svetujete kje/ preko katerega posrednika kupit najceneje omenjen voziček?? a je možno kupit samo športni del?

hvala

clock-img

19.11.2009, 09:05

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: cimi

pozdravljeni

za drugega user posted image bi rada imela omenjen voziček, vendar je cena zame skorj nedosegljivauser posted image
mi lahko prosim svetujete kje/ preko katerega posrednika kupit najceneje omenjen voziček?? a je možno kupit samo športni del?

hvala

Zakaj pa potem ne kupiš kakega rabljenegauser posted image

clock-img

19.11.2009, 09:07

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Greš v Italijo,Monfalcone-Udine in dobiš po ugodni ceni,tudi do 200 evrov ceneje.

clock-img

22.01.2010, 11:30

clock-img

claudie

pencil-img

43

DanijelaNeli je to res, v kateri trgovini pa?

clock-img

22.01.2010, 11:57

clock-img

romy

pencil-img

580

In koliko stane nov?
Imaš kakšno slikco za prilimat?

clock-img

05.02.2010, 18:57

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Greš v Italijo,Monfalcone-Udine in dobiš po ugodni ceni,tudi do 200 evrov ceneje.

Pa ne Bogaboo-ja. Preden sva ga kupila sva prečesala takorekoč cel svet, pa so cene povsod enake. Razen za modele iz prejšnjih sezon. Ti pa so znižani ampak če prišteješ še stroške transporta si na istem kot če pri nas kupiš novega.

clock-img

05.02.2010, 19:07

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Nevem točno koliko pride ta voziček dol.Sem pa 100%,da je cenjši kot pri nas. V Sloveniji je 900 evrov.
Dol pa imaš oromno trgovin.
Meni se splača it dol kupit,ker imam dobre pol ure do gor.Kot,da grem v Ljubljano.
In tudi bom šla po voziček v Monfalcone.

clock-img

05.02.2010, 21:01

clock-img

Anonimen

Pa kupi Baby Ace-a ( http://soncek.si/si/baby-ace-red-na-zalogi-i16293.shtml ), ki je tretino cenejši pa skoraj čisto isto zgleda in ima iste funkcije.

clock-img

06.02.2010, 08:27

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Pa kupi Baby Ace-a ( http://soncek.si/si/baby-ace-red-na-zalogi-i16293.shtml ), ki je tretino cenejši pa skoraj čisto isto zgleda in ima iste funkcije.

Tega raje kupi v Pikapolonici... je do konca meseca samo 299 €.

clock-img

11.02.2010, 09:11

clock-img

claudie

pencil-img

43

Daniela..če dobiš res Bugabooja kaj ceneje v Italiji, pa le sporoči. Jaz sem tudi nekaj gledala po netu, pa so cene tam tam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem