writing-img

carski rez

clock-img

14.09.2010, 14:53

clock-img

Anonimen

po vsej vrjetnosti bom imela carski rez...prvi porod je bil CR zaradi medenične vstave in premalo plodovnice...tudi sedaj je pri 34 tednih v medenični vstavi in G je rekel da bo klical za termin CR.mene pa sedaj skrbi,ker naj bi bil ta nekaj dni pred PDP, če se slučajno začnejo popadki prej,,,a bom mogla potem rodit normalno z ritko naprej???do kdaj sploh naredijo CRoz.kdaj ga ne smejo več???sem v skrbeh, ker ne bi rada rodila takouser posted image

clock-img

14.09.2010, 15:10

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Če boš prej dobila popadke, bodo pa prej naredili CR. Nič ne skrbi.

clock-img

14.09.2010, 17:06

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Če boš prej dobila popadke, bodo pa prej naredili CR. Nič ne skrbi.

Ja, tako je. Meni so najprej dali umetne popadke, dve flaši sta mi stekli, ko so pa videli, da porod ne napreduje, odprta sem se samo 3 prste, so mi pa CR naredili.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 14.9.2010 17:07:19 >

clock-img

15.09.2010, 13:48

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

podpis pod najo. vem pa iz lastnih izkušenj. imam 2 CR za sabo.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

16.09.2010, 15:53

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

medenično sigurno ne boš rodila naravno, če je bil prvič CR. Jaz sem prvič imela CR zaradi medenične in sem v drugo imela na izbiro vrsto poroda. G mi je rekel, da če porod ne bi sam od sebe napredoval, bi naredili CR, ker umetnih ti ne smejo dati (jaz sem jih sicer dobila eno malenkost čisto na koncu), ker ne smejo forsirati maternice, da se ne pretrga na mestu brazgotine, in če realno pogledaš, je medenični porod precej težji od glavičnega in zato se v to ne bodo spuščali.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem