writing-img

celjenje presredka

clock-img

18.05.2009, 12:41

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

V prvi nosečnosti sem imela težave z vnetjem okrog šivov, pa me zanima, če obstaja kakšna krema ali pršilo, da ublaži bolečino, če se mi to še 1x zgodi.

Vem da je treba tuširat, pa zračit...

clock-img

18.05.2009, 12:45

clock-img

Aurea

pencil-img

1232

Pomojem je bolje, da nič preveč ne mažeš...

Tako, kot si zapisala, tuširanje z mlačno vodo, potem pa fenanje in zračenje... Jaz sem včasih dala še kapljico Tea Tree olja na vložek, ker je to najboljši naravni antiseptik in deluje proti okužbam.

Si sapis sis apis.

clock-img

18.05.2009, 12:47

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

V prvi nosečnosti sem imela težave z vnetjem okrog šivov, pa me zanima, če obstaja kakšna krema ali pršilo, da ublaži bolečino, če se mi to še 1x zgodi.

Jaz sem po priporočilu farmacevtke uporabljala tudi Bivacyn sprej, ki pa se medna žal ne dobi večuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

18.05.2009, 14:26

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

čisto nič drugega kot pogosto tuširanje ali umivanje zgolj in samo z vodo (brez mila). Pa potem posuši s fenom ali pa si daj vložek Vir?? (ta mehkejši) da popivna odvečno vlago. Pa nosi 100% bombažne hlačke, še najbolje kar tiste mrežaste iz lekarne, da se ti bo presredek fino zračil. Pa NIČ mazat, nobenih razpršil, kapljic, olj in nevem česa vse...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

18.05.2009, 14:46

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Ko me je doktor šival, mi je rekel z ničemer mazat, po vsaki potrebi se umit samo z vodo, pa tudi večkrat na dan umivat. S tem da sem tudi doma še kak teden uporabljala Vir80 vložke in mrežaste hlačke.
In se mi ni nič vnelo...

clock-img

18.05.2009, 16:37

clock-img

*Pija

pencil-img

52

Pomaga tudi kopel pripravljena iz hrastovega lubja...najboljše da v lekarni vprašaš ali pa kje ko prodaja te domače zeli in podobno....v mlačno ali mrzlo vodo daš to hrasovo lubje in sediš po kake pol ure v tem.

clock-img

18.05.2009, 16:39

clock-img

*Pija

pencil-img

52

Pomaga tud hrastovo lubje..vprašaj v lekarni, če imajo ali pa tam če kje prodajajo ta domača zelišča in te stvari. iz hrastovega lubja si narediš malčno ali mrzlo kopel.

clock-img

18.05.2009, 16:39

clock-img

*Pija

pencil-img

52

Se opravičujem za dva posta....nekaj me je zafrkavalo

clock-img

18.05.2009, 22:34

clock-img

.soncek.

pencil-img

43

Jaz sem uporabljala Byvacin sprej, sem bla kmalu ko nova. pa še v materinski nam ga je priporočila

clock-img

19.05.2009, 14:49

clock-img

vesny26

pencil-img

16

meni je rekla zadnjič v lekarni za neko mazilo, pozabila sem kako se mu reče, imajo ga v domačih lekarnah, je pa baje super za vse vrste ran. ne vem a je panamsko mazilo al kako žeuser posted image

clock-img

19.05.2009, 15:19

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Jaz ti svetujem preventivo - masažo in raztegovanje presredka - pa verjetno šivi niti ne bojo potrebni. Zgubit nimaš kaj...

clock-img

19.05.2009, 15:22

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Če katera potrebuje, jaz podarim weledino olje za mazanje presredka.Na zs.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

19.05.2009, 19:12

clock-img

ninka80

pencil-img

518

Oj.

Me ni pa je patronažna odsvetovala Bivacin sprej. Predlagala pa mi je fiziološko raztopino in je resnično pomagala.

http://nina80.moj-album.com/

clock-img

19.05.2009, 21:38

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jaz ti svetujem preventivo - masažo in raztegovanje presredka - pa verjetno šivi niti ne bojo potrebni. Zgubit nimaš kaj...

Mal prepozno - grem jutri rodit user posted image

clock-img

19.05.2009, 21:40

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

maja srečno!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem