cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

chicco 4wd tech

clock-img

08.06.2005, 10:21

clock-img

dd75

pencil-img

46

Ojla, me zanima če katera pozna voziček Chicco 4wd tech. Kolko je težak, na koliko se spravi...

Sem kopirala link kje sem ga videla sam ga ne morem naredit aktivnega:

www.trgovec.net/solgri/product_info.php?cPath=10&products_id=91

Hvala

clock-img

08.06.2005, 11:07

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Sem pogledala ampak to je pa res super cena. Sicer ti ne znam svetovat glede kvalitete. Prijateljica ima Chicco 6wd tech pa je zadovoljna.:zmeden:

clock-img

08.06.2005, 11:11

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Škoda da ta cena ne velja tudi za 3wd tech :((, drugače pa bi ga jaz na tvojem mestu takoj kupila ;).

clock-img

08.06.2005, 11:14

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

3wd tech ima isto ceno:
http://www.trgovec.net/solgri/product_info.php?cPath=10&products_id=89
Mene tudi zanima če ima katera tak voziček in kako je zadovoljna?

clock-img

08.06.2005, 13:18

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

dd75, temo lahko odpreš samo na enem forumu, večinoma itak vse preverimo, da ne delamo po nepotrebnem gužve s podvojenimi temami, pa še preverila boš lažje vse odgovore. Samo nasvet. Veliko sreče z vozičkom.:rozica:

clock-img

09.06.2005, 10:27

clock-img

violinski

pencil-img

960

Če me spomin ne vara, jih lahko vidiš v Hipermarketu Mercator (vsaj v LJ) pa lahko preveriš težo in zlaganje.... Pa seveda v Chicco trgovinah.

clock-img

11.06.2005, 23:42

clock-img

miška piška

pencil-img

232

Pozdrav!
Mi imamo 6wd tech in smo zelo zadovoljni, je lepo vodljiv, kolesa prenesejo tudi makedam in ima skoraj vse, no jaz sem pogrešala le premični ročaj-no, mi smo nato namestili chicco košaro in manjšo težo-ima 11,5kg.:zmeden:
Ampak, ok za to ceno je super voziček.
No, sem si pa v Mercatorju ogledala tale 4 wd tech, ampak ni niti senca našega-totalno nevodljiv, težaaak, vsaj meni se je zdel težji od našega...Skratka, jaz ga ne bi kupila...
Ta voziček se ne spravi kot marela, ampak kot knjiga, mi našega v npr. cliota brez problemov spravimo.
lp in ugoden nakup!
mp:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem