writing-img

cista in zanositev

clock-img

23.10.2006, 18:50

clock-img

prestrašenka

pencil-img

23

Pozdravljene,
z možem spet upava, da bova kmalu lahko postala starša, do zdaj nama še ni bilo usojeno. Zanima me, če imam manjšo cisto, ali lahko ta kakorkoli vpliva na zanositev. Ima katera podobne izkušnje? LP

clock-img

23.10.2006, 19:14

clock-img

inibini

pencil-img

31

živjo!jest imam podoben primer samo da sem že zanosila ampak čez dva meseca in pol sem imela ss.samo cista pr men ni bila vzrok ss.kaj ti pa pravi ginekolog?men je rekla da ni nč hudga!

clock-img

23.10.2006, 20:05

clock-img

Anonimen

men je ravno danes G ugotovila, da imam cisto. čez 2 meseca imam kontrolo, če se bo povečala bo najbrž potrebna operacija, drugače pa nič. sumi pa na endiometrozo (ali nekaj takega-se nisem čist zapomnila).. Prej ni nikoli bilo nič, sedaj pa se je to pojavilo-ker sem nehala jemati KT.

Tud jaz mam zdej dvom, ali naj poskušam zanositi ali raje počakam 2 meseca?? Sem čist pozabla tam vprašat..

sem pa mal pregledala forum in ugotovila naslednje: maš dve vrsti cist- vodene in krvave. vodene izginejo same, krvave je treba operirati. naj me katera popravi, če sem napisala narobe..user posted image

kako pa vpliva na zanositev pa tud mene zanima.

clock-img

23.10.2006, 20:46

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Sem že nekajkrat pisala, da sem zanosila kljub cisti, ki je počila nekje v 4. mesecu nosečnosti:
Poglejte pod moja sporočila nekoliko nižje
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=885794&mpage=1&key=endometrioza

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

24.10.2006, 10:42

clock-img

prestrašenka

pencil-img

23

Aha, torej cista zna biti problem pri zanositvi, ni pa nujno. Ginekolog mi je rekel, da je čokoladna in da je zelo majhna, da ne raste, čeprav sva oba pričakovala, da bo ob M počila. No, upam, da se vam kmalu oglasim z veselo novico in da ne bo potrebna operacija. Lep dan vsem in res hvala za odgovore.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem