writing-img

concord 9-36 kg

clock-img

06.05.2005, 11:06

clock-img

polona25

pencil-img

231

Mi bomo morali kmalu kupiti nov avtosedež. Nagibamo se h concordu trimax od 9-36 kg. A ga kdo ima in kako se obnese?:sloncek:

clock-img

06.05.2005, 11:13

clock-img

tši

pencil-img

24

Mi smo ga kupili v Sparovi akciji. Sine je skor 8 mescev star in že sedi v njem. Full se ga hitr pripne v avto, ima neki nagiba nazaj, kaj več pa ti ne znam povedati razen tega, da se sine noče več voziti v avtu. Opazila sem tudi, da iz tega stolčka ne vidi ven. Pred tem smo imeli Concordovo lupinico in v kateri je mali bil kr velik notri, blago ni skoraj nič uničl in smo spravili skoraj novo lupinico. Z lupinico smo imeli tudi manjšo prometno nesrečo in se nam je takrat full dober obnesla, zato smo se tudi sedaj odločila za concord. Concord naj bi bil tudi v nemčiji full dobro ocenjen za varnost.

clock-img

06.05.2005, 12:01

clock-img

dix

pencil-img

897

Mi ga imamo, smo zadovoljni, mali pa tudi. V njem celozaspi in spi tudi po 1,5 uro če je dobre volje, ko pa se mu ne da sedeti pa ga nobon sedež ne premami da bi svojo rit zalepil v njega pa naj bo Concord ali pa Romer ali pa kaj drugega. :)-

clock-img

06.05.2005, 12:08

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jest sem ga koncn kupla..men je zakon :)

clock-img

06.05.2005, 23:34

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Mi ga tut imamo, mulc se v njem enako rad vozi kot v Kiddy-ju. Pa sploh ni več problema s pasovi, včasih pa je bilo:hudicek: tako dretje:((:((:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem