cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

coombsov test

clock-img

17.05.2005, 11:13

clock-img

alekseja

pencil-img

61

zanima me če je katera imela izkušnjo z pozitivnim coombsovim testom v drugi nosečnosti (sem A negativna)?

clock-img

17.05.2005, 15:46

clock-img

ALINA1

pencil-img

4

Živjo,

sama sem ob drugem porodu dobila izvid s poz. Coombsovim testom (sem 0-), zelo sem se zasekirala šele v tej nos., ko sem si dejansko podrobno prebrala literaturo, ki govori o možnih posledicah pozit. Coomsovega testa.
Vendar sem po posvetu z ginekologinjo prišla do zaklj., da je pri meni poz. zaradi predhodno prejete zaščitne injekcije (otrok je rojen tri tedne prezgodaj), tako da je test takrat še pokazal poz.

Tudi sedaj je pokazal poz., ker sem spet dobila zašč. injekcijo, ker sem v šestem tednu krvavela in sem sama prosila, da mi jo dajo. Pričakujem pa, da bom v oseindvajsetem tednu, ko mi bodo test spet delali, končno negativna (ker bo od dobljene injekcije minilo več kot tri mesece).

Preberi si kaj več mogoče na Pušenjakovem forumu, ker je že govoril o tem.
Vso srečo!:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem