writing-img

corn flakes

clock-img

30.01.2008, 08:14

clock-img

nerka

pencil-img

134

a dajate vasim malckom ze corn flakes.. jst sm jih vcerej kupila od nature, k se mi je zazdel da sm tle ze vidla to temo, pa hocm nekej prebrat pa ne najdem.. zdele pa sm v dvomih a mu to lahko dam al ne.. star je 8 mes...

clock-img

30.01.2008, 09:05

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Ja lahko jih daš.

clock-img

30.01.2008, 19:58

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

seveda user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

02.02.2008, 14:57

clock-img

jaša2

pencil-img

658

da še jazdodam eno vprašanje tu, ker do sedaj ploh nisem pomislila na corn flakes, mi sploh ni prišlo napamet, da bi ji to tud lahk ponudla.a potemtakem ga pripraviš čistnormalno oz. zmehčaš v adaptiranem mleku? pa če otrok še nima zobk?

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

02.02.2008, 16:41

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Zmehčaš ga v adaptiranem mleku, če pa še nima zob pa potem pretlačiš z vilico.
Lahko pa skuhaš kar polento na adaptiranem mleku in je še boljše.

clock-img

15.02.2008, 21:27

clock-img

barby26

pencil-img

14

hm!Večkrat sem že prebrala,kako to in ono skuhaš na adaptiranem mleku,pa tega ne razumem,ker baje se adaptirano mleko nikakor ne sme kuhat,ampak je največja dovoljena vročina 50stopinj,ker baje tako ali tako izgubi vse kar je dobrega v njem,če se pregrejeuser posted image !Ravno tako kot med ki ga moraš dati v ne prevroč čaj,da ohrani vse vitamine.Res ne vem več,kaj je prav!

clock-img

15.02.2008, 21:45

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

kolikor jaz vem, adaptiranega mleka ne smeš kuhati. jaz skuham polento na vodi precej gosto, ohladim in dodam adaptirano mleko.

clock-img

15.02.2008, 22:27

clock-img

andie

pencil-img

427

Js sem ji pred 3 dnevi začela dajat corn flakes in je ČIST NAVDUŠENA, nikol še ni tolk pojedla naenkrat ko tega.
Stara je 10mes, če nima zobkov. Js ji dam corn flakes v vroče mleko novalac2, vse skupaj pa v magic bullet, da pride taka fina gosta kašica.
Čist sm navdušena, da smo odkril tako papico, ki jo ma res radauser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2008, 11:06

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Pol pa kuhajte z alpskim, ker pri tem se pa nič ne uniči.user posted image

clock-img

16.02.2008, 21:11

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Jaz ji dam v vodo od kompota in rada poje. drugace pa se da mehcat tud z jogurti..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem