writing-img

cudne bolecine

clock-img

12.04.2009, 11:31

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Zivjo,

Sem gledala po forumih in nekako ne najdem pravega odgovora...user posted image danes sem stopila v 38. teden in zadnja dva dni se mi zvecer in ponoci pojavlja cudna bolecina v spodnjem delu trebuha - kot bi imela menstrualne krce. Me prime tko da se zbudim, zraven me tisci kokr da bi otrok nekam dol rinu, pol grem ponavadi lulat in pol kmalu popusti. A je se kira mela kej tacga? a so mogoce to tisti lazni popadki?

Hvala za odgovore in vase izkusnje.

clock-img

12.04.2009, 11:38

clock-img

Svet

pencil-img

326

loh so to kr ta pravi popadki
sej zdej si že tok deleč, da je čist možno
probi počivat..če pa ne bo nehalo pa na pregled v P
srečno!

clock-img

12.04.2009, 16:57

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

to so glede na tvoje tedne nosečnosti že kar pravi popadki. Mogoče premalo počivaš, ali pa boš rodila pred rokom. Sicer imaš pa verjetno v tem tednu spet pregled in CTG? Ziher se bo na CTG-ju kaj pokazalo. Srečno!user posted image

clock-img

12.04.2009, 18:28

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

ja mam CTG v torek, pa prejsn teden sem ga mela v sredo, sam ni nc pokazalo. Sicer se mi je pa to zacelo v petek ponoci...sam ce bi bli ta pravi popadki, bi jih mela tudi cez dan? Ker cez dan ni nc, samo ponoci me je parkrat zvilo...bomo vidli kako bo danes ponoci...hvala za odgovoreuser posted image !

clock-img

12.04.2009, 20:12

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Jaz sem noseča toliko kot ti, pa se mi enako dogaja. Vendar s to razliko, da je meni pokazalo popadke na ctg-ju, sem že 3 cm odprta, otrok je spuščen. Očitno ti lažni popadki tudi znajo narest svoje. Aja, zadnji  ctg sem imela v petek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem