writing-img

cuma spet tu

clock-img

28.02.2005, 18:04

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Pozdravljene,
mene nekaj časa me ni bilo med vami. Na zadnje sem bila tu v nepričakovanju :hudicek: in z bolnim kužkom. Danes sem tu sama, ker mojega zlatega :kuza: ni več.
Umrl je v sredo, po hudih mukah. Naš dom je sedaj prazen in tih in tam kjer so prej stale njegove stvari, igračke, njegove posode, je sedaj praznina. Še večja praznina pa je v meni.
Če ga do sedaj nisem imela, imam zdaj :angel: nekje tam gor.

clock-img

28.02.2005, 18:10

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Ajej Cuma,

bogi:kuza:, ampak tolaži se s tem, da ga zdaj pač nič več ne matra in je tudi tebi lažje ko ga ne vidiš več trpeti. Sigurno pa ti bo dolgo manjkala njegova toplina, saj se na :kuza: človek res naveže - jaz sem blazno navezana na sosedovega in me vsako jutro ko grem v službo prijazno oblaja - jaz to spoštujem, je pač del njegovega karakterja in nimam kaj naredit.

Potolažita se in pogrejta z mislijo na :duda:, ki se vama bo kmalu pridružil.

Pozdravček!

clock-img

28.02.2005, 18:12

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

:((Joj, Cuma, res mi je hudo zate :(( in za tvojega :kuza:, ki je sel med :angel:.

Upam, da bos kmalu zapolnila praznino, ter da bos kmalu veselo cakala :duda: in se je veselila tukaj z nami!

LP

NYah:metulj:

clock-img

28.02.2005, 18:16

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Tvoj :kuza: bo še dolgo v mislih s tabo, ti pa poskrbi, da boš imela :duda: ob sebi.
LP

clock-img

28.02.2005, 18:32

clock-img

Skye

pencil-img

3190

:((:((

Zelo mi je žal za tvojega :kuza: Cuma. Si samo predstavljam, kako hudo ti mora biti. Tud sama imam majhnega :kuza: in je pri nas enakovreden družinski član in bi mi bilo neizmerno hudo, če bi umrl.
Potolaži se s tem, da se je rešil trpljenja in da zdaj tam ko je nič ne trpi in da bo vedno s teboj kot tvoj :angel: varuh.

:rozica::rozica::rozica:
zate

Skye

clock-img

28.02.2005, 19:11

clock-img

lucika

pencil-img

2357

ojej...zelo mi je žal...

tudi sama imam kuziko. pa vem, da je enkrat ne bo več...tak je to, ko pa živali živijo ene 20% našega časa. nič ne moremo. verjetno vama je bilo lepo skupaj, spomini so. malo žalujte, pol pa...enga luškanga mladicka.

clock-img

28.02.2005, 19:11

clock-img

lucika

pencil-img

2357

pa :duda:, pa saj si menda razemela, kaj sem mislila...
drži se

clock-img

28.02.2005, 21:24

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Oh cuma, hudo mi je ob tvoji zgodbi... pa dobro vem kako je to, ko izgubiš kužka.. Jaz sem jokala kot dež, cel teden! Svet se mi je podrl v trenutku ko sem ga zagledala na cesti, povoženega:((

clock-img

28.02.2005, 22:32

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Cuma, pred štirimi leti sem se poslovila od moje navečje prijateljice labradorke Lene. Bilo je hudo a me vedno znova in znova obiskuje v sanjah in takrat jo lahko stisnem k sebi. V sanjah je vedno vesela in se me na moč razveseli. :rozica:

Vedno je ob meni, ravno tako bo tvoj:kuza: ob tebi:rozica:

Tinka

clock-img

01.03.2005, 09:54

clock-img

naja78

pencil-img

2169

preberi privat.

clock-img

01.03.2005, 15:14

clock-img

Andy13

pencil-img

589

Cuma, lepo dobrodošla nazaj.
Zdaj je tvoja bolečina velika, lahko rečem le, da čas zaceli vse rane.

Lp, Andy

clock-img

01.03.2005, 20:03

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Hvala vsem, za prijazne besede.
Moj kuža je bil veseljak in vsi, ki so ga poznali, so ga imeli radi. Škoda, da ga najini otroci ne bodo spoznali.
S časom bo verjetno manj bolelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem