cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cvetača

clock-img

28.04.2008, 14:40

clock-img

matea1

pencil-img

90

Šele začeli smo z uvajanjem GH. Do zdaj smo uvedli korenček in jabolko. Ali ji lahko dam cvetačo? Slišala sem, da nekatere napenja po njej.

Kdaj ste s cvetačo začele ve?

l.p.
Mateja

clock-img

28.04.2008, 14:47

clock-img

biga

pencil-img

838

Ja, cvetača sodi v isto skupino kot zelje in repa, ki napenjata. Jaz sem po korenčku nadaljevala raje z bučko in krompirčkom, nato z blitvo in špinačo, kolerabico in šele nato z brokolijem in cvetačo. Je pa tudi odvisno, koliko je user posted image  star pri začetku uvajanja.

clock-img

28.04.2008, 15:33

clock-img

matea1

pencil-img

90

Super.

Hvala za odgovor, naša mala je stara 5,5m in bom raje začela tako kot ti.

l.p.

clock-img

28.04.2008, 16:07

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

če boste imeli na jedilniku cvetačo ji pustiš eno, dve žlički, lih toliko da jo okusi, od tako male količine je ne bo napenjalo..... pa tudi joto ji lahko daš za pokušat, žličko dve, ampak ne soljeno..... tako lahko narediš z vsako zelenjavo izven njenega glavnega menuja.....

clock-img

28.04.2008, 16:38

clock-img

Anonimen

Jaz moji 8 mesečnici dajem cvetačo,stroči fižol in grah pa jo nič od tega ne napenja.Je pa odvisno od otrokauser posted image
Recimo banana naj bi zapirala -moja se pa lepo pokaka po njejuser posted image

clock-img

28.04.2008, 17:43

clock-img

Anonimen

Našega cvetača ne napenja. Obožuje jo. user posted image  Kakšen mesec nazaj je bila prvič na jedilniku.

clock-img

28.04.2008, 17:50

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Jaz moji 8 mesečnici dajem cvetačo,stroči fižol in grah pa jo nič od tega ne napenja.Je pa odvisno od otrokauser posted image
Recimo banana naj bi zapirala -moja se pa lepo pokaka po njejuser posted image

ej, enako. našo to nič ne napenja in banana je ne zapira. ni kej, treba sprobat user posted image

clock-img

28.04.2008, 18:09

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo jo dali na začetku in je bilo vse ok. baje pa, da nekatere zapira, ne napenja. ampak isto velja za korenje, pa ga tudi dajemo na začetku...

clock-img

29.04.2008, 14:24

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

kar na začetku mal po 6m in je bilo vse ok. srečno

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

29.04.2008, 14:37

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

pri 6m, ko smo začeli uvajat pa je ni maral. zdaj (pri 8m) pa jo ima ful rad

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

01.05.2008, 14:29

clock-img

petrika

pencil-img

66

Jaz sem ji dala cvetačo kar kmalu, pri 5 mesecih. Ni bilo problemov in rada jo je.

clock-img

02.05.2008, 16:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: matea1

Kdaj ste s cvetačo začele ve?

Pri dobrih dveh letih user posted image

clock-img

07.05.2008, 21:04

clock-img

soncipunci

pencil-img

141

naš je star 8 mesecev in ima ful občutljivo prebavo. sicer poje vse, kar mu dam, potem pa... od dopolnjenega tretjega meseca se boriva s krči, pa še nič ne pojenja... cvetača ni ravno njegova prijateljica, tako da se jo bolj izogibam...
vendar - vsak otrok je drugačen... sin moje kolegice je pri tej starosti jedel že vse od repe, zelja, fižola in krvavic naprej, pa nima nobenih težav...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem