writing-img

da sevam malo javim

clock-img

21.07.2006, 19:01

clock-img

deily

pencil-img

334

Pozdravček

Da se vam po dolgem času malo javim. Žal še vedno živim pri starših in mala se navaja na novo okolje. Ati se končno začenja zanimati za hčerko in jo tudi redno obiskuje. Trudim si poiskati socialno stanovanje, vendar ne kaže najbolje. Vrtec začnemo hoditi komaj septembra, ker ni prostora.
Ja, tudi v službo sem začela hoditi. Delala sem dva tedna, ponoči pa grem na morje-dopust. Tudi ati gre z nama, bajeuser posted image  Ne nisva skupaj, da ne bo pomote. Čas bo prinesel svoje tako da bomo še videli. Nimam dosti časa, saj večinoma pridem do računalnika pri prijateljici ali pa v knjižnici.

Lepo bojte in radi se majte

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

clock-img

21.07.2006, 21:20

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Sicer nisem spremljala tvoje zgodbe, vendar vseeno držim pesti zate in za tvojo miško, da bi vama bilo res lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2006, 21:23

clock-img

Anonimen

Jaz tudi ne, deily, pa tudi upam, da se ti bo življenje zasukalo  tako, da vama bo s punčko lepo.

clock-img

23.07.2006, 15:36

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sicer nisem spremljala tvoje zgodbe -

obema s pikico želim da se imata lepo in da vama posije sonček !!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem