writing-img

dabroston

clock-img

14.06.2007, 08:19

clock-img

pokec

pencil-img

37

Pozdravljene! Zadnjič sem se vam oglasila, da tudi mi delamo nauser posted image . No včeraj sem bila pri ginekologinji in ker nimam rednih menstruacij mi je predpisala Dabroston. Jemala naj bi ga od 16 do 26 dne naslednjega ciklusa in potem čez dva dni mestruacija in potem tako naprej. Je kateri pomagal pri zanositviuser posted image  Jaz sem ga v prvi nosečnosti jemala zaradi krvavitve v prvih treh mesecih. No kakšne imate kaj izkušnje?

clock-img

14.06.2007, 10:16

clock-img

po33

pencil-img

55

Zaenkrat še nič.user posted image je bila,ovulacije pa ni-tako pokaže testuser posted image user posted image .

clock-img

14.06.2007, 11:55

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

Jah ne vem, če mi je glih Dabroston pomagaluser posted image
blo je leta 05-kak deleč,............
od avgusta nisem imela M., pa sem bila 12.12.05 pri G. in mi je predpisala Dabroston, ki sem ga jedla 10 dni, M. pa še kar od nikjer, vmes sem večkrat imela znake nosečnosti-test pa ni pokazal nič,..... M. pa še zmeraj od nikjeruser posted image . Januarja 07 spet naredim test in zagledamuser posted image . Pokličem G. povem sestri kako in kaj pa reče: Aha torej  decembra še niste bila noseča, sem jedla Dabroston 10 dni in najbrž takrat zanosila, pa me naroči na pregled okoli 20-ega februarja. G. takrat ugotovi, da sem 3 mesece user posted image , torej sem bila decembra ko sem bila na pregledu že user posted image ,( zatajilo kar nekaj testol, pa še ultrazvokuser posted image ),  avgusta 06 pa sem postala  srečna mamica.

clock-img

14.06.2007, 12:12

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Tudi jaz sem ga jemala, če mi je pa pomagal pri zanositvi pa težko rečem. Tudi jaz imam menstruacijo 4 krat na leto, samo mi je tudi dabroston ni porihtal.

Če se prav spomnim sem ga jemala tudi takrat, ko sem potem zanosila z dvojčki........ja nikoli se ne ve user posted image user posted image user posted image

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

14.06.2007, 13:02

clock-img

afnica mala

pencil-img

1296

2 meseca jem dabroston. In ta dva meseca nikakor nisem ugotovila ali je O sploh bila. Prej sem točno vedela, kdaj je. Pregled sline in močne bolečine- krči ob ovulaciji.  Malo sem zaskrbljena zakaj ne ugotovim O, hkrati pa se tolažim, da imam močnejše user posted image   ampak tudi precej bolj boleče.  Zato se bo otroček naslednjič obdržal.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem