writing-img

dabroston ali....

clock-img

14.04.2009, 14:37

clock-img

Anonimen

Pozdravljene
Že dve uri visim na telefonu in ne morem verjeti, da se nikjer v Sloveniji ne da dobiti tablet Dabroston ali Utrogestan user posted image user posted image user posted image
Že prvič sem ga morala jemati do 14. tedna, zdaj se mi sitacija ponavlja, tablet pa nikjer.
Ali mogoče katera ve za kakšno manjšo lekarno kjer bi jih imeli.
Vem, da na Hrvaškem bi jih dobila, ampak priti do tja......

Vsaka pomoč bi bila dobrodošla

clock-img

14.04.2009, 14:37

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Javi se na ZS

clock-img

15.04.2009, 11:33

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

jaz sem jemal do 14 tedna prometrium(je boljši kot pa dabroston, ker ni sintetični progesteron ) in tega se da dobiti v italiji, škatlica je cca 5 eur

clock-img

15.04.2009, 13:18

clock-img

Belika

pencil-img

513

Poskusi z lekarno na Brdu v LJ. Znanka jih je pa pred kakim mesecem dobila v MB.

clock-img

15.04.2009, 13:28

clock-img

Anonimen

Dobila ...user posted image hvala...user posted image

clock-img

15.04.2009, 13:30

clock-img

Anonimen

Samo zanima me ali v kateri izmed lekarn, ali "privat"?user posted image

clock-img

15.04.2009, 14:00

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Še dobro, da vas je toliko z imenom Anonimen, ker se potem lahko tolažim, da nisem edina, ki se pogovarjam sama s sabo user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

15.04.2009, 15:48

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Utrogestan se da dobit v Lekarni Tabor v Mariboru, lahko ti ga celo pošljejo, mislim, da jim je treba poslat po faxu recept, pa ga pošljejo po povzetju, vsekakor pa prej poklicat, če je na zalogi ... so zelo prijazni ... ena škatlca je pa stala takrat ko sem jih jaz rabila (pol leta nazaj) okrog 10 eur ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

15.04.2009, 15:50

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Še dobro, da vas je toliko z imenom Anonimen, ker se potem lahko tolažim, da nisem edina, ki se pogovarjam sama s sabo user posted image user posted image user posted image

Ane, ane, kako jih je lepo brat ... jz včasih ne vem al ne znam brat al se je keri kej naredlo, da sama sebi odgovarja user posted image user posted image , pol mi pa le kresne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sta to verjetno dve junakinji ki sta anonimni ... sicer pa ... kakor komu paše ... vseeno se da vse pomenit user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

15.04.2009, 16:08

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Jaz sem dobila uterogesten (upam, da sem prav napisala) v borovljah v lekarni, cena cca 11 eur, v Italiji niso imeli nikjer, v MB pa sploh nisem poskušala, ker baje čakaš, da jih naročijo, meni se je pa mudilo. No moj se je včeraj zapeljal gor in dobil brez problema tudi brez recepta, ker sem ga pustila kolegici v IT, ker so mi na urgenci 100% trdili, da se jih dobi tudi tam, tam pa pravijo, d ajih že 2 leti nimajo. Ampak zdaj jih imam in jih pridno jem.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem