writing-img

danes je čuden dan

clock-img

02.04.2008, 15:34

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Se pa pozna, da je danes čuden dan. Očitno vreme na ljudi negativno vpliva. Moj oče je imel danes sestanek v LJ.  Preden je šel na vlak, se je še pri meni ustavil in potem "laufal", da ne zamudi ta hitrega vlaka. Me je še poklical, ko je prispel na vlak. No, pol ure kasneje pa me kliče mami, če sem se kaj slišala z očetom in da je nekdo skočil pod vlak ter da bodo morali čakati 3 ure. Itak, da sem ga takoj poklicala in res - neka nesrečna ženska (tako mi je oče rekel) je skočila pod vlak. user posted image In tako bodo sedaj morali počakati, dokler primera ne zaključijo (policija, itd). Katastrofa. Pa eno je če o tem bereš, ampak da pa to slišiš od nekoga, ki je priča temu, je pa kar grozljivo. Si ne predstavljam, kako mora biti šele vsem potnikom na vlaku. Kar dlake mi grejo pokonci.

Uboga ženska! In ubogi njeni svojci.

clock-img

02.04.2008, 15:42

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Groza... Se pa strinjam, da je dons fullllll čudn dan.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

02.04.2008, 15:50

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Še ena ko se strinja s čudnim dnevom,tale vreme in mislim da je težek pritisk na ljudi....user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

02.04.2008, 15:59

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Malo mi je v tolažbo, da ni samo meni danes čuden dan. Jaz sem brez taprave energije, noge imam težke kot slon, pa še otroka sta danes prava vražička in tako komaj čakam večer, da mrknemo spat.
Ampak jutri bo že boljše- vsaj moglo bo biti.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

02.04.2008, 16:03

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Danes je res čuden dan. Meni se tako spi cel dan že in sploh se ne spravim k sebi. Pa še zjutraj se mi je razbila šalčka 1001 cvet ... user posted image

clock-img

02.04.2008, 16:08

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

tudi meni čuden dan! vse delam zelooo počasi in tudi premikam se tako. pa vidim danes v mestu mamico z ozkimi hlačami (lepa postava) in fuuuul vrtoglavimi petkami pa otroka v rokah in ona to tako hendla da zgledata da sta lahka kot pero....svaka čast! na ta čuden dan...

clock-img

02.04.2008, 16:19

clock-img

spps

pencil-img

14046

se strinjam,da mora bit nekaj čudnega v zraku.že ponoč se ni dalo dobro spat.
jaz sem pa z malo šla k zobozdravniku,kjer sploh ni pustila,da bi ji kaj naredla(prej ko sma hodle,nikol ni blo težav),ko sem čakala no nov datum,mi je pa mala šla iz ambulante in sem mislila,da me čaka v čakalnici(ponavad je počakala),pridem za 20 s v čakalnice,male ni blo nikjer...laufam po celem zd,ampak je nisem našla.grem ven ,nazaj not,preverit še dvigalo,male ni blo,letim še enkrat ven in jo zagledam pri avtomobilu(še sreča,da ni ceste do parkinga) pritisk mi nabilo,srce podivjalo.tako sem se prestrašla,da vam ne morem povedat.sam,da je vse ok.
zdaj pa že dobro uro spi,kar ji tud ni v navadi,tako,da mislim,da tud na njo vreme vpliva.
bo jutri boljšeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.04.2008, 16:20

clock-img

gojska

pencil-img

1128

res je čuden, že ponoči nisem spala. Če se samo spomnim, kako smo se včeraj stoširali je tole danes res polomijadauser posted image

clock-img

02.04.2008, 17:03

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

prav pomirile ste me da ni samo meni ta dan tako čuden in brezvoljenuser posted image

clock-img

02.04.2008, 17:04

clock-img

Anonimen

Hecno, jst sm bla pa včeri in predvčerajšnjim čist povožena, dns pa spala k angelček, naspidirana v nulo, energije mam še po 9ih urah šihta ful in že načrtujem kaj bom doma počelauser posted image .....ful čudno, glede na to da je bil včeri sonček dns pa ta bebast dež.

clock-img

02.04.2008, 20:25

clock-img

maša*

pencil-img

333

meni je danes čist depresiven dan, brez energije. celi dan sem že brez volje in energije do življenja. pa tečna sem ko stooo hudičov. user posted image

clock-img

02.04.2008, 20:36

clock-img

karamela

pencil-img

645

Meni se pa danes zvečer pozna, premik ure, se je pri meni premaknilo z zamikom, tako da sem že tako zaspana danes, da komaj gledam.

clock-img

02.04.2008, 21:20

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: maša*

meni je danes čist depresiven dan, brez energije. celi dan sem že brez volje in energije do življenja. pa tečna sem ko stooo hudičov. user posted image

Enako. Samo, da se jaz plus vsega že cel dan počutim tako matasto, kot bi bila zadeta - vse se mi dogaja v slov movšnuser posted image

clock-img

02.04.2008, 22:12

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

A res? hehe..kako ga vidiš, tak pa je....meni je bil danes fajn dan, nič čuden

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

02.04.2008, 22:18

clock-img

Anonimen

Jaz sem si pa privoscila kosarico malin. Mlajski.

clock-img

02.04.2008, 22:40

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

mmmmmmmmmmm

clock-img

02.04.2008, 22:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

mmmmmmmmmmm

A zdaj si kar na m_m je prestavla? Skusnjava, skusnjava...user posted image user posted image

Ves kolk so ble dobre user posted image

clock-img

02.04.2008, 22:42

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

mmmmmmmmmmm

A zdaj si kar na m_m je prestavla? Skusnjava, skusnjava...user posted image user posted image

Ves kolk so ble dobre user posted image

ne!

pogovarjam se s tabo in SOULatko...

ej...a maline so že? so dobre ali vodene?

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

02.04.2008, 22:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka

pogovarjam se s tabo in SOULatko...

ej...a maline so že? so dobre ali vodene?

Ti si smesna....user posted image .

Dobre so bile, z malo smetane v eni porciji :).

clock-img

02.04.2008, 22:45

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

kaj pa ti m_m? a imaš rada maline?

clock-img

02.04.2008, 22:45

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

ja. pa jagode še bolj!

clock-img

02.04.2008, 22:46

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

jaz tud...s smetanouser posted image

clock-img

02.04.2008, 22:48

clock-img

Anonimen

Ti mas pa res en cuden dan danes...user posted image user posted image

clock-img

02.04.2008, 22:49

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

user posted image user posted image  mi malo čudno dogaja

clock-img

02.04.2008, 22:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka

user posted image user posted image  mi malo čudno dogaja

Zakasneli 1. april...user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem