writing-img

danes je dan

clock-img

04.03.2006, 14:46

clock-img

čoko

pencil-img

16

živjo punceuser posted image
končno je prišla tista težko pričakovana sobota!!!user posted image
zdaj moram počakati le še do 8h da pride fant in bova lahko končno skupajuser posted image
naj vam povem da sem ta dan težko čakala in sem se celo noč zbujala v upanju da bo kmalu dan!tudi sedaj je tako. prav tišči me po želji da ga kmalu vidim!ne čutim da bi si zelo želela da seksva zato da bi naredilauser posted image -te dni naj bi namreč imela O!le njega si želim!
mislite da to lahko vpliva tudi na user posted image ?da sem zaradi te želje mogoče preveč pod pritiskom pa bo vplivalo tudi na to?
upam da ne!
lepo se imejte!
user posted image

clock-img

04.03.2006, 22:45

clock-img

Anonimen

Upam, da že ful uživata. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa veliko sreče, da se kaj prime.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2006, 22:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Uživajta in upam, da vama uspe.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

05.03.2006, 13:09

clock-img

čoko

pencil-img

16

HVALA vama za želje!user posted image
sedaj lahko samo še upam in čakam na tisti dan (18.3) ko bi mogla priti user posted image ...
lep dan vam želim čeprav je deževen  user posted image

clock-img

05.03.2006, 19:53

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Držim pesti za + na testu.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem